Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Učitelka na Jihlavsku prý zbila žáka! Podivně se smála a píchala děti tužkou, líčí svědek

ilustrační foto
ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: chal, hra - 
7. září 2019
08:51

Policisté a záchranáři v pátek dopoledne zasahovali na základní škole v Dolní Cerekvi na Jihlavsku. Jedna z učitelek tam údajně napadla žáky osmé třídy. Kantorka podle svědků děti polévala limonádou, píchala tužkou a nakonec jednoho žáka zmlátila klíči. Vedení školy dalo dotyčné výpověď, událost však líčí jinak. 

K události, při které údajně napadla učitelka žáky 8. třídy základní školy, mělo dojít včera dopoledne v městysu Dolní Cerekev na Jihlavsku. Učitelka angličtiny se měla chovat podivně. „Bezdůvodně se smála, lila na žáky limonádu a píchala je tužkou. Nakonec zbila jednoho žáka klíči,“ popsal Blesku svědek.

Policie potvrdila, že ve škole došlo k incidentu. Podrobnosti ale nesdělila. „Přijali jsme oznámení a vyjeli na místo. O co šlo, je předmětem šetření. V této chvíli nemůžeme říct nic bližšího. Můžeme jen potvrdit, že ženu si převzala do péče zdravotnická služba,“ řekla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Vedení školy na incident zareagovalo prohlášením, ve kterém uvádí, že děti byly v bezpečí. „Dopoledne byl paní učitelce angličtiny zrušen pracovní poměr na základě neprofesionálního chování. Ta následně celou situaci psychicky neunesla a nastal u ní zdravotní kolaps, který musela řešit přivolaná Policie ČR a záchranná služba. Po celou dobu incidentu byly děti v bezpečí a pod dozorem pedagogů,“ uvedl v pátek ředitel školy Petr Šilhart.

Svědek nicméně Blesku sdělil, že dotyčná učitelka prý dostala výpověď až po údajném napadení žáků, ne před ním, jak tvrdí ředitel školy.

Evka4 ( 7. září 2019 15:26 )

Chudák, asi ji z těch parchantů hráblo.Nedivím se, vždyť to kolem sebe člověk vidí dnes a denně.Bude hůř.O platech učitelů to není.

odetka ( 7. září 2019 14:51 )

Taková učitelka nemá nikde zastání. Většina řediteli je připojen s r a n á a místo aby stáli za svými učiteli, podlézají spratkum, kteří mají prachate papínky

ivoadler ( 7. září 2019 14:40 )

Učit dnešní haranty, to je opravdu o nervy. A bude hůř-

tojedes ( 7. září 2019 13:35 )

hned první týden vyhořela, asi dobrá třída

referent.ka ( 7. září 2019 12:51 )

...všichni do jednoho nadáváte na děcka...kdo je vychovává?...my vážení...takže každý, kdo máte doma takovéto dílo, si ho laskavě proples­kněte­...ur­čitě bude vědět za co to je...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání