Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Syn tyran: Nemohoucímu otci šlapal na prsty a nutil ho plazit se po zemi

Douglas Maier (60) udělal svému otci ze života peklo. Děsivě ho týral.
Douglas Maier (60) udělal svému otci ze života peklo. Děsivě ho týral.  (Autor: Polk County Sherrif's Office)
Autor: shp - 
20. října 2019
21:07

Dal mu život, ale že by se mu někdy odvděčil, to ani náhodou. Douglas Maier (60) z americké Iowy svého otce Alberta Maiera (89) mučil a týral. Kopal do něj a šlapal mu na prsty, když se plazil po zemi. Pravidelně mu totiž bral chodítko, díky kterému se stařík mohl pohybovat.

Tyranský syn podle televize WHO-TV udělal svému otci, se kterým žil dlouhých 25 let, ze života hotové peklo. Když mu stál v cestě, klidně ho silně nakopl, i když věděl, že se pohybuje jen s obtížemi.

Šlapání na prsty byl pro něj vtip

Pravidelně mu bral a schovával chodítko, díky kterému se pohyboval. Stařík se pak musel plazit po zemi na kolenou. Douglasovi pak připadalo vtipné, když mu šlapal na prsty.

Poté, co byl důchodce převezen do nemocnice, našli zdravotníci v jeho ranách na kolenou kočičí chlupy. Stařík se pak svěřil, že strádá, protože ho syn nekrmí ničím jiným než studenou kukuřicí z plechovky.

Okrádal otce nejspíš i o peníze

Douglas byl poté, co se na jeho tyranii přišlo, zatčen a obviněn z ubližování na zdraví. Je podezřelý také z toho, že za poslední čtvrtstoletí okrádal otce o invalidní důchod a sociální příspěvky od státu.

verka1 ( 20. října 2019 21:19 )

Hnus takhle se chovat.

zlymikes ( 20. října 2019 21:17 )

jo jo,to je ta socialistická výchova! Nebo ta současná kapitalistická?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání