Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Batole (2) zabilo vlastní matku! Šílená smrt mladé Julie (†21) přišla v den jejích narozenin

Autor: DH - 
14. září 2019
16:39

Běloruským městem Brest otřásla strašlivá tragédie. Jedenadvacetiletá dvojnásobná maminka Julie tu přišla o život za podivných okolností. Za vším patrně stála její dvouletá dcerka!

Policie v rámci vyšetřování smrti mladé maminky mluví o hrůzné shodě náhod. Podle předběžných zjištění se mělo vše seběhnout u rodinného domku, kde žila Julie Šarková (†21) společně se svým manželem Arturem a jejich dvěma dcerami. O případu informoval britský portál Daily Mail.

Julie měla údajně přijet k domu a nechat otevřené okénko u sedadla spolujezdce, na kterém v tu chvíli seděla její dcera (2). Julie se ji pokusila vytáhnout oknem ven, holčička zřejmě ze zvědavosti stiskla automatické tlačítko, které okno přivřelo a mladou maminku přiškrtilo tak nešťastně, že zanedlouho upadla do bezvědomí.

Mladou ženu, která toho dne slavila jedenadvacáté narozeniny, našel na dvoře její manžel Artur. V šoku ji okamžitě vysvobodil a kontaktoval záchranáře, kteří Julii převezli do nemocnice. Její mozek byl ale bez kyslíku příliš dlouho. Došlo k jeho nevratnému poškození a Julie po osmidenním boji v nemocnici zemřela. 

 

pajato73 ( 16. září 2019 08:39 )

nejak se mi to nezda... proc vytahovat dite oknem, kdyz mam dvere? jak mi muze zustat jen hlava vevnitr, kdyz mam pri vytahovani i ruce ve voze? to je zase nejaka hloupost...

filip.rozec ( 15. září 2019 13:18 )

Jestli je tohle někde možný, tak jedině v Rusku

horaIysa ( 15. září 2019 11:12 )

Tak to asi jezdíš v nějakým starým modelu. U mýho auta zavřeš okno po příjezdu dokud nevytáhneš klíček úplně ven. Po jeho opětovném zasunutí už ovšem okno ovládat nelze.

horaIysa ( 15. září 2019 11:09 )

Tak si to zkus ty blbe. Aspoň od tebe bude pokoj.

tojevrazdanachcala ( 14. září 2019 21:21 )

Slavili. Chlastali. Éto wsjo .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání