Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílenou smrt milenců zachytila kamera: Při vášnivém líbání se zřítili z mostu!

Šílená smrt milenců: Odešli v objetí při pádu z mostu
Šílená smrt milenců: Odešli v objetí při pádu z mostu  (Autor: YOUTUBE/ Richard Agbolo TV)
Autor: DH - 
8. srpna 2019
20:05

Návrat z diskotéky skončil fatálně pro zamilovanou dvojici z Peru. Zamilovaná dvojice si chtěla užít romantické chvíle cestou domů a zastavila se na jednom z mostů. Bohužel, žena sedící na zábradlí neudržela rovnováhu, zavrávorala a spadla dolů. S sebou stáhla i svého partnera. Oba zemřeli. Jejich počínání zachytila bezpečnostní kamera.

K úmrtí zamilovaného páru došlo podle lokálních médií v sobotu v brzkých ranních hodinách v peruánském městě Cuzco. Zemřelí byli identifikováni jako Maybeth Espinozová (†34) a její přítel Hector Vidal (†36). Jejich nebezpečné noční počínání zachytila bezpečnostní kamera.

Pár podle záznamu využil návrat z nočního klubu k objímání a líbání na Betlémském mostě. Bohužel, žena sedící na zábradlí pravděpodobně ztratila rovnováhu, zavrávorala a zřítila se po zádech dolů. Přítele, který se snažil celou situaci zachránit, strhla v objetí s sebou. Maybeth zemřela na místě, Hector o svůj život bojoval ještě nějaký čas v nemocnici. Otevřenou frakturu lebky ale přežít nedokázal.

Podle listu Panamerica byli oba zesnulí horolezci, kteří se do Cusca přestěhovali, aby zde mohli pracovat jako horští průvodci. Jejich těla byla poslána ke smutečnímu obřadu do rodného regionu Ancash.

50na_krku ( 9. srpna 2019 10:32 )

To nemá chybu! Příroda VI jak na blbce

prudentiacz ( 8. srpna 2019 20:46 )

Nevím, ale na horolezce docela zářez.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání