Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Andrej (†51) se spolujezdkyní (†50) si vyjeli na motorce: Zahynuli při srážce s autem

Autor: DH - 
17. června 2019
22:31

Nedělní projížďka na motocyklu u slovenského Liptovského Mikuláše se stala osudnou motorkáři Andrejovi (†51) a jeho spolujezdkyni (†50). Po střetu s automobilem oba zahynuli.

Ke kruté tragédii došlo v neděli krátce po dvanácté hodině dopoledne. Zasahující policisté museli uzavřít silnici u obce Lubela nedaleko Liptovského Mikuláše. Při nehodě tam zahynuli dva lidé. Na místě zasahoval i vrtulník.

„Obě osoby na motocyklu – muž a žena – utrpěly rozsáhlá devastační poranění, která byla neslučitelná se životem a nedokázal jim pomoci ani rychlý zásah leteckých záchranářů,“ uvedla mluvčí ZZS Zuzana Hopjaková.

Není zcela jasné, co se vlastně na suché a přehledné části vozovky událo. Motorka se vracela domů, když v tom Andrejovi (51) a jeho o rok mladší spolujezdkyni cestu zkřížil protijedoucí vůz Škoda Octavia. Ten jel údajně nebezpečně vysokou rychlostí.

„Podle doposud zjištěných informací měl devětadvacetiletý řidič Škody Octavia mezi obcemi Partizánská Lupča a Lubela přejet do protisměru, kde došlo ke srážce s motocyklem Honda,“ řekla policejní mluvčí Jana Balogová.

S mužem seděla v octavii i žena. Oba utrpěli předběžně lehká zranění. Vůz byl silně poškozen na levé straně, z motorky zbyl jen šrot. Vyšetřovatelé byli na místě přes tři hodiny. Veškeré další podrobnosti jsou nyní předmětem šetření.

uxauxa ( 19. června 2019 15:34 )

škoda octávia....největší prasata jezdí právě v tomhle..řidič BMW je proti ukázkový řidič..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání