Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Měl by jít s pravdou ven, říká žena o princi. K sexu s Andrewem ji měl donutit Epstein (†66)

Autor: shp - 
28. srpna 2019
21:46

Podle svých slov byla donucena, aby jako nezletilá měla sex s vévodou z Yorku. Virginia Robertsová Giuffreová (35) nyní doufá, že syn britské královny Alžběty II. (93) půjde s pravdou ven. Princ Andrew (59) však stále tvrdí, že se sexuální otrokyní pedofilního finančníka Jeffreyho Epsteina (†66) nikdy nic neměl.

Newyorský soud nyní projednává případ obětí amerického pedofilního milionáře Jeffreyho Epsteina (†66), které měl jako nezletilé zneužívat. V úterý na Manhattanu vypovídalo 16 žen, které údajně v minulosti zneužíval a držel jako sexuální otrokyně.

Mezi nimi byla i Virginia Robertsová Giuffreová (35), která tvrdí, že ji Epstein donutil mezi lety 1999 a 2001 třikrát souložit s britským princem Andrewem. „Ví přesně, co udělal a doufám, že půjde s pravdou ven,“ řekla o členovi královské rodiny Virginia podle webu Metro.

Epstein spáchal sebevraždu v cele

Jenže Buckinghamský palác několikrát dementoval, že by k jakémukoliv kontaktu mezi princem a jeho údajnou obětí došlo. Poté, co 10. srpna ve své cele spáchal Epstein s největší pravděpodobností sebevraždu oběšením, přišel vévoda z Yorku s veřejným prohlášením.

Je mi jasné, že po sebevraždě pana Epsteina vzniklo v médiích obrovské množství spekulací. Jde konkrétně o případ týkající se mého vztahu nebo přátelství s panem Epsteinem. Proto jsem celý nedočkavý, abych mohl objasnit fakta a vyhnul se dalším spekulacím,“ uvedl Andrew.

Princ: O pedofilních aktivitách Epsteina jsem nevěděl

Poznal jsem pana Epsteina v roce 1999. Během této doby jsem ho vídal nepravidelně – jednou nebo dvakrát ročně. Byl jsem v několika jeho rezidencích. V žádné fázi během tohoto času, který jsem s ním strávil, jsem nebyl svědkem a ani jsem ho nepodezíral z chování, které vedlo k jeho zatčení a odsouzení,“ dodal princ.

tezza ( 29. srpna 2019 03:48 )

Celá slavná královská famílie je plná pedofilů a homosexuálů po celé generace.

HledacPravdy ( 29. srpna 2019 01:27 )

I ty Andreji?

ANO_nam_bude_lip ( 28. srpna 2019 23:39 )

Meetoo - zajímavé je, že obviňováni jsou jen chlapi, ze kterých se dají vytřískat velké prachy.

santusof ( 28. srpna 2019 23:06 )

a co když je to vše uplně, ale uplně jinak?
a epstein žije?

HledacPravdy ( 28. srpna 2019 22:04 )

Možná nevěděl, že je jí 15. Mohla vypadat na víc.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání