Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otec (32) škrtil vlastní dceru (†15) a nakonec jí podřízl hrdlo! Pak se sám udal na policii

Autor: rc - 
21. srpna 2019
22:55

Otřesná vražda se stala v sobotu v americké Severní Karolíně. Joshua Burgess v městečku Wesley Chapel zavraždil vlastní dceru Zariu Burgessovou. Teprve patnáctiletou dívku nejprve škrtil a posléze jí podřízl hrdlo! Dvaatřicetiletý muž se sám přiznal na policii.

Brutální vražda otřásla malým městečkem Wesley Chapel ležícím v americkém státě Severní Karolína. Zaria Burgessová byla na návštěvě u svého otce Joshui Burgesse. U otce se měla zdržet jen na víkend, ovšem domů se už nevrátila. Burgess svou vlastní dceru v sobotu zavraždil.

Patnáctiletou dívku měl podle jeho výpovědi nejprve škrtit a posléze jí podříznout hrdlo. K otřesnému činu se sám přiznal. Zatím není jasné, co se v den vraždy v domě mezi dcerou a otcem odehrálo a co Burgesse vedlo k zavraždění své vlastní dcery.

Policie případ stále vyšetřuje. „Byla ten typ člověka, který přijde do pokoje nebo do domu a řekne: Ahoj všichni. Chtěla všem vykouzlit úsměv na rtech,“ řekla její sestřenice Dytaysha Wadsworthová pro WSOC-TV. „Byla tak mladá a nikdo si nezaslouží odejít z toho světa takovýmhle způsobem, obzvlášť kvůli někomu, od koho očekáváme, že nás bude chránit a bude tady pro nás,“ dodala.

Kafland ( 22. srpna 2019 06:17 )

Dle toho jak vypadala...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání