Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tereza přijde o post „nejslavnější“ vězeňkyně: Stěhují k ní dceru premiéra!

Autor: DH - 
17. srpna 2019
05:02

Do nynější doby platila Tereza Hlůšková (23) v pákistánském vězení Kot Lakhpat za celebritu, k čemuž jí dopomohl především její mediálně ostře sledovaný případ pašování drog. Jejím dnům „na výsluní“ ale možná odzvonilo. Po aféře finančních deliktů totiž do vedlejší cely brzy usedne dcera bývalého premiéra.

Pětačtyřicetiletou Maryam Navázovou zadržela policie přímo ve vězení, kde byla navštívit svého otce a bývalého premiéra Pákistánu Naváza Šarífa (69). Protikorupční vyšetřovatelé ji viní, že je stejně jako její otec zapletená do složitých finančních podvodů a korupčních skandálů.

Politička je v zemi považována za jednu z hlavních tváří opoziční strany Pákistánské muslimské ligy a netají se svým kritickým postojem k současnému premiérovi Imramu Chánovi (66) a jeho vládě založené na silném armádním tlaku. Během minulého týdne Navázová veřejně promluvila, což vysílala i státní televize. Část její řeči však byla z neznámých důvodů cenzurována. Krátce nato ji policie zadržela a soud poslal do vazby. I kvůli tomu existuje podezření, že má její zatčení politický podtext.

Podle informací Blesku od pákistánského novináře Alího Aršáda by měla Navázová usednout do cely, která nepřímo sousedí s tou, kde si svůj doposud nepravomocný trest odpykává česká pašeračka drog Tereza Hlůšková. Ta tak pravděpodobně přijde o post dosud neobletovanější trestankyně. Se zkušenou političkou, jež disponuje jměním v hodnotě přibližně 140 milionů korun, se doopravdy rovnat nemůže.

mckartny ( 17. srpna 2019 16:35 )

Co ze jako jak to není možný z toho jsem v hajzlu skažený víkend...Nemůže zato Babis a nejede v tom Arana Erbova...A co velké české hvězdy Brožová Cvancararova t by stim nemohli něco udělat? Snad jedine sejit se na Letne ze by Klous zazpival jinak nevim

sukin-sa-vracia ( 17. srpna 2019 15:20 )

Cože ? Tereza bude sedět v jedny cele s dcerou pana Babiše? Ta ale nesedí za drogy, ale za čapí hnízdo....

12x36je_dostt ( 17. srpna 2019 13:28 )

Kdepak máme špínu fetku prazanda1?Asi musí hulit staříka aby měla na fet

11karel11 ( 17. srpna 2019 11:55 )

Neotravujte stále s takovou krávou.

forrtyn ( 17. srpna 2019 11:46 )

Kdybychom to měli jako v Pákistánu, tak by Babiš, Topolánek i Nečas seděli také

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání