Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Policista Jan zemřel při nehodě, po smrti se mu narodila holčička! Pro maminku vybrali 200 tisíc

Policista Jan zemřel při nehodě, po smrti se mu narodila holčička! Pro maminku vybrali 200 tisíc
Policista Jan zemřel při nehodě, po smrti se mu narodila holčička! Pro maminku vybrali 200 tisíc  (Autor: Policie ČR, Reprofoto FTV Prima)
Autor: VaB - 
14. srpna 2019
22:50

Při tragické nehodě přišla o životního partnera a její tou dobou ještě nenarozené dítě o tatínka. Pro těhotnou družku zesnulého policisty Jana K. (†33) kolegové proto založili sbírku. A krátce po narození holčičky jí do vínku nadělili vybrané peníze, aby jim i s maminkou, která na vše zůstala sama, trochu usnadnili život.

K tragické nehodě, která změnila ženě a její dceři život, došlo v poslední dubnový den u Bochova v Karlovarském kraji. Do kolize osobního a nákladního vozu v křižovatce se připletl i policista Jan K. na čtyřkolce. Při nehodě vyhasly dva lidské životy, jedním z nich byl bohužel i ten policistův.

Unie bezpečnostních složek společně s policisty proto vyhlásila sbírku na pomoc těhotné přítelkyni zemřelého kolegy. Kolegové tak učinili, aby ukázali, že těhotná žena není na vše sama, a aby jí ulehčili nelehké začátky.

Třicátého července předali ženě a její narozené dceři šek v hodnotě 210 000 Kč. Na účet poslali peníze nejen policisté, ale také široká veřejnost. „Touto cestou chceme poděkovat všem, kteří přispěli jakoukoli finanční částkou. Velice si toho vážíme," uvedla karlovarská policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání