Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Modelka svědčící v procesu s fotbalisty vypadla ve Špindlu z balkonu: Policie případ uzavřela

Autor: dce - 
9. července 2019
10:52

Policie po dvou měsících vyšetřování uzavřela případ ruské modelky, která ve Špindlerově Mlýně vypadla z balkonu hotelu. Událost si získala velkou pozornost, protože mladá žena svědčila ve své domovině v případu dvou fotbalistů, kteří se v centru Moskvy poprali s několika lidmi.

Ruská modelka a tanečnice z moskevského klubu Egoist Jekatěrina Bobkovová skončila ve vážném stavu v nemocnici poté, co spadla ve Špindlerově Mlýně z balkonu. Utrpěla zlomeninu pánve a dvou žeber, měla pohmožděné plíce a nitrolebeční krvácení. Dva týdny byla v kómatu. Už od počátku se hovořilo o tom, že mladá žena vypadla z balkonu, protože seděla na zábradlí a kouřila.

Policie přesto musela celou věc náležitě vyšetřit - Bobkovová byla totiž jedním z důležitých svědků v procesu s ruskými fotbalisty Pavlem Mamajevem (30, Krasnodar) a Alexandrem Kokorinem (28, Zenit Petrohrad). Ti se loni v centru Moskvy poprali s několika lidmi, mezi nimiž byli i místní vysocí úředníci. Oba soud poslal za mříže.

Bobkovová loňskému incidentu přihlížela z bezprostřední blízkosti a před soudem vypovídala proti dvěma fotbalistům. Nebylo divu, že se objevily spekulace, že modelce někdo z balkonu pomohl.

To se ale nepotvrdilo. „Předběžně lze říci, že z do dnešní doby nashromážděných důkazů nic nenasvědčuje tomu, že důvodem pádu mladé ženy mohl být zásah jiné osoby. Zřejmě se tedy jednalo o nehodu," potvrdila policejní mluvčí Ivana Ježková.

uspecle ( 9. července 2019 18:31 )

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

cocumysvole ( 9. července 2019 11:28 )

To je panečku náhodička co?

Jasna-mysl ( 9. července 2019 11:04 )

Dle článku Blesku ze dne 21.5. nemá zdravotní pojištění.... kdo tedy zaplatí léčbu?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání