Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šílená blondýnka rozpoutala v dovolenkovém ráji hotové peklo. Na hotelu byste s ní být nechtěli

Autor: shp - 
4. července 2019
05:35

Pomátla se? Co to do ní vjelo? To nikdo neví. Je však nad nebe jasné, že s touto poblázněnou blondýnkou, která rozpoutala u bazénu hotelu Piscis v dovolenkovém letovisku San Antonio na španělské Ibize hotové peklo, byste ve stejném zařízení ubytováni být nechtěli.

Na sobě měla jenom bikiny, v sobě rozhořčení celého válečného pluku. Potetovaná blondýna začala zničehonic běsnit, zuřit a vztekat se u hotelového bazénu. Jejímu řádění přitom nikdo neudělal přítrž.

Plavčík se jí raději vyhnul

Když šel kolem vody plavčík, vzal si jenom stranou batoh a nezasáhl. Žena házela do bazénu lehátka i stoly. Z hotelu na ni lidé pokřikovali, ať ve svém počínání pokračuje a potleskem a hvízdáním ji povzbuzovali.

Úplně samo se nabízí, že byla roztočená diva opilá, což je při konzumaci alkoholu na sluníčku raz dva. Anebo že byla pod vlivem zakázaných drog. K překvapení to však podle svědků nebyl ten případ. Popadl ji prostě amok.

Z hotelu blondýnu vyhodili

Mluvčí společnosti Playasol Ibiza Hotels, která hotel vlastní, potvrdil, že k běsnění blondýny u nich skutečně došlo. Nikdo však nebyl zraněn a kromě plastového nábytku, jenž skončil pod vodou, nedošlo k žádné větší škodě.

Šlo o ojedinělý incident, který vedl k jejímu vyloučení z hotelu, protože porušila jeho pravidla,“ uvedl pro The Sun. Temperamentní žena se po vyhazovu z hotelu nejspíš uklidnila a odešla v poklidu. „Policii jsme nevolali,“ uzavřel mluvčí.

iFender ( 23. července 2019 08:39 )

Zazil jsem v Italii Hotel Benelux • Lido di Jesolo • holandskou verbez.15 hosiku tak 20 letych okupovaly cely den bazen,vsude plechovky od piva,rvali jak zvirata a vecer,kdyz prisli z discotheky tak to byl rachot.Dokonce starsi nizozemci s detmi si stezovali,ale nikdo snima nehnul.Nastesti za 3 dny byli pryc a byl potom klid.Nevim proc ta banda jela do Italie k mori za celou dobu nesli cely den jen bazen +pivo potom klid pred diskotekou a pak se ta svoloc vratila zezrana ,krach dale spanek a kolem 12 hodiny uz okupovali swimming pool.Super

Tele_vize ( 5. července 2019 08:09 )

zkzkz ( 4. července 2019 21:43 )

HledacPravdy ( 4. července 2019 19:07 )

Rozbil se jí vibrátor asi.

HledacPravdy ( 4. července 2019 16:45 )

Britští chlapci to taky uměj.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání