Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

50 milionů za mlčení! Matku prý v dovolenkovém ráji unesli a 8 hodin mučili, chtěla kompenzaci

Autor: shp - 
7. června 2019
15:55

Případ unesené, zbité a možná i znásilněné matky dvou dětí Tammy Lawrenceové-Daleyové (51), která si měla prožít neskutečné martyrium při dovolené v Dominikánské republice, je čím dál zamotanější. Vedení hotelu Majestic Elegance stojícím v resortu Punta Cana tvrdí, že Američanka po něm chtěla pořádně mastnou sumu jako kompenzaci za údajný útok, než svůj příběh zveřejnila na sociální síti.

Tammy dost detailně na facebooku vylíčila, jak byla během druhého dne své dovolené napadena, unesena a možná i znásilněna. Ženu měl útočník nechat na pokraji smrti poté, co upadla do bezvědomí. Podle jejích slov ji bil a škrtil několik dlouhých hodin. Kdo však ženu, která byla na dovolené se svým manželem, přepadl, říci nedokázala.

Žena viděla jen útočníkovu uniformu

Viděla prý jenom jeho uniformu hotelu Majestic Elegance. „Jedinou příležitost, kterou jsem dostala k otočení, bylo, když mě škrtil. Tehdy jsem uviděla uniformu. Když jsem se snažila podívat nahoru, nedokázala jsem to, protože jsem v ten okamžik prostě omdlela,“ popsala Tammy brutální útok. Svědci krvavého incidentu však nejsou.

Jak žena uvedla, byla unesena cizincem krátce po 11 hodině večerní, ale pan Christopher Delay nahlásil její zmizení ve 2:30 ráno. Během několika minut se rozjela pátrací akce, která proběhla na celém pozemku. Nalezena byla v 6:40,“ uvedl hotel Majestic Elegance v prohlášení. Tammy našel zaměstnanec, který okamžitě přivolal ambulanci. Ta ji převezla do místní nemocnice.

Měla jen šrámy na tváři a zlomený nehet, tvrdí hotel

Měla šrámy na tváři a zlomený nehet. Neměla žárné škrábance nebo jiné známky násilí na svém těle. Peněženku a mobil měla s sebou,“ stálo dál v prohlášení. Jak uvedl dominikánský web Listin Diario, Tammy chtěla po hotelu v přepočtu 50 milionů korun jako odškodné za napadení. Jeho zástupci to ale odmítli, a tak Američanka zveřejnila celý příběh na sociální síti, kde se mu dostalo velké pozornosti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání