Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhadná smrt páru (†49 a †63) v dovolenkovém ráji: Našli ho v posteli bez známek života

Autor: DH - 
2. června 2019
14:14

Na karibském ostrově Hispaniola ve státě Dominikánská republika našli zaměstnanci luxusního hotelového resortu mrtvý pár z USA. Žena (†49) a její o čtrnáct let starší přítel leželi ve svých postelích bez známek života. Během dovolené přitom vypadali spokojeně. Postovali fotografie na sociální sítě a evidentně si užívali oddych v ráji.

Zaměstnanci našli mrtvá těla hostů v jejich pokoji 25. května, tedy v den, kdy měli hotel opouštět. Co ale vedlo k jejich záhadné smrti? Cynthia Dayová (†49) a Nathaniel Holmes (†63), kteří pocházeli z amerického státu Maryland, byli podle hotelového personálu oba v posteli.

Jeden ze zaměstnanců médiím prozradil, že si všiml několika lahviček s prášky na srdce. Zda ale byly lahvičky plné či prázdné, už blíže nespecifikoval. Do vyšetřování záhady se ihned pustila policie ostrovního státu Dominikánská republika. K jeho průběhu se prozatím odmítla vyjádřit. Uvedla jen, že na sobě mrtvá těla neměla známky násilí.

Smrt páru byla a stále je největším šokem pro rodinu zesnulých. O to víc poté, co se podle rozhovorů s párem a komunikace přes sociální sítě zdálo, že si Cynthia a Nathaniel užívají báječnou dovolenou v ráji.

Američan například téměř každý den zaplavoval facebookové stránky fotografiemi své přítelkyně s popisky: „Míříme na ostrov Sanoa s mojí láskou“ nebo „Může mi někdo půjčit 250,000 dolarů, protože já už se nechci vrátit domů“.

V tuto chvíli tak není jasné, proč v dovolenkovém ráji vyhasly dva životy bez jakýchkoliv racionálních příčin. Jisté je, že se jedná o druhý americký pár, který přišel v Dominikánské republice o život od letošního Března.

Tento týden navíc vyplynulo na povrch, že byla v jednom z dalších místních luxusních resortů napadena a mučena jednapadesátiletá Tammy Lawrence-Daleyová. Někdo ji unesl, bil a věznil více než osm hodin. Jen s velkým štěstím přežila.

offline ( 2. června 2019 18:53 )

Máte tam chybu. Nebyli to Američané, nýbrž Afričané. Afričan se Američanem nestane i kdyby se tam desetkrát narodil a žil tam celý život.

luklovah ( 2. června 2019 15:18 )

banany Příroda stvořila mnohem a mnohem něco hnusnějšího.Bohužel vás.Brrrrrrrrrrrr

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání