Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Horor v dovolenkovém ráji: V luxusním resortu umírají turisté

Autor: ital - 
10. června 2019
16:40

Dovolená – pro každého místo, kde se cítí dobře a jede si tam odpočinout od tíživých životních situací. V turistickém středisku La Romana v Dominikánské republice se však pobyt pro turisty z USA proměnil v noční můru. Za posledních pět dní zde zemřeli tři Američané, a to za podivných okolností. Případem se zabývá místní policie.

K nevyjasněné tragédii došlo v resortu La Romana v Dominikánské republice, kde během pěti dní zemřeli tři lidé. Všechna záhadná úmrtí se stala ve stejném hotelu Bahia Principe a navíc všechny oběti pocházely ze Spojených států, informovala CNN. Mezi nimi byla také Miranda Shaup-Wernerová (†41) z Pensylvánie, jež přijela s manželem na ostrov oslavit výročí jejich svatby.

Na hotelovém pokoji si po nějakém čase začala stěžovat na nevolnost. Pouhých několik hodin nato zemřela. Nejvíce zarážející na případu je skutečnost, že pár dní předtím se ve stejném hotelu odehrála podobná věc, kdy zemřeli dva lidé.

Mluvčí rodiny zesnulé ženy pověděl, že pouze vypila nápoj z minibaru a o pár sekund později byla již mrtvá. „Jednu chvíli jen tak seděla, smála se, užívala si dovolenou a za pár minut ležela na zemi, zkolabovala,“ oznámil mluvčí. Záchranáři, kteří byli na místo přivoláni, jí už nedokázali pomoci.

Podle vyjádření rodiny byla Miranda naprosto zdravá. Má se za to, že s největší pravděpodobností byla otrávená. Případem se nyní zabývají policisté a také forenzní vyšetřovatel, který provádí toxikologické testy.

Za stejně záhadných okolností zemřel pár Edwar (†63) a Cynthie (†49) z Marylandu. Policie nalezla jejich těla v hotelovém pokoji 30. května bez známek života. Příčinu smrti doposud úřady ještě nepotvrdily, neboť prý musí provést potřebné testy. Vedení hotelu se k podivným úmrtím zatím žádným způsobem nevyjádřilo.

agfor ( 11. června 2019 13:01 )

No jo, turisté ze západní Evropy si na pražském letišti nakoupili babišovy uzeniny.

brano34 ( 11. června 2019 10:14 )

V nádherných dovolenkových destinacích umírají rok co rok, měsíc co měsíc a den co den desítky lidí mladých i starých. Pokud si myslíte, že se primárně jezdí na dovolenou vraždit, máte příliš bujnou fantazii naočkovanou mediální iluzí. Lidi se zdravotními problémy by měli vynechat leteckou dopravu a jídlo, které neznají.

brano34 ( 11. června 2019 08:01 )

Dovolenkové resorty si nemohou dovolit odhalit původ otravy zákazníků, proto vše kamuflují a Kramný má jen oči pro pláč... Pokud máte potíže s ledvinami, vynechte na dovolené exotické ovoce a Coca Colu. Pokud ale sáhnete po neuzrálé mochyni peruánské, otrávíte se (Jde o zelenožlutý či oranžový plod velikosti cherry rajčátka. Charakteristickým znakem je nafouknutý, papírově tenký obal plodu, který vypadá jako lampion. Vzniká z okvětního kalichu a po uzrání má šedozelenou barvu. Právě podle seschlého lampionku poznáte, že je plod zralý. Pozor, v opačném případě mohou být plody jedovaté)

pupak_1 ( 10. června 2019 23:08 )

Kramný už je ve vězení, ne?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání