Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Těhotnou ženu někdo ubodal na ulici! Její dítě bojuje o život

Autor: DH - 
30. června 2019
11:55

V jižním Londýně došlo během sobotního rána k brutálnímu útoku na mladou ženu (26). Britku někdo pobodal a ona na místě svým zraněním podlehla. Podle informací z jejího facebooku byla v osmém měsíci těhotenství. Policie zadržela jednoho podezřelého.

Jak uvádějí britská média s odvoláním na své zdroje, obětí by měla být šestadvacetiletá Kelly-Mary Fauvrelleová. K její vraždě došlo podle policie v sobotu velmi brzy ráno v ulici Raymead Avenue v jižním Londýně.

Na místo dorazili záchranáři okolo půl čtvrté ranní, ženě s četnými bodnými poraněními však už nemohli pomoci. Její nenarozené dítě bylo podle serveru Mirror po smrti matky převezeno v kritickém stavu do nemocnice.

Na místě byl podle policie zadržen sedmatřicetiletý muž. Kriminalisté ho podezírají z vraždy a byla na něj uvalena vazba. Policejní sbor je z incidentu v šoku. „Tohle je strašná tragédie, při níž přišla o život mladá maminka a její dítě je v kritickém stavu. Naše myšlenky jsou nyní se zničenou rodinou oběti,“ řekl vrchní vyšetřovatel Mick Norman.

JanDemeter ( 2. července 2019 09:32 )

Tento článek je o úplně něčem jiném.
Vám zarytým vlastencům už to vlastenectví leze dost na mozek. Vaše výroky vůči ostatním se někdy podobaj těm od Hitlera.
Hanba!

JanDemeter ( 2. července 2019 09:29 )

Jak debilní asi musíš být, abys mohl tohle napsat? To vlastenectví jde lidem jako seš ty už opravdu na mozek. Někdo ubodá nevinnou těhotnou ženu, což je dost nelidské, a ty na to napíšeš tohle.
Ty kolem sebe určitě musíš mít lidi co tě maj rádi viď? Hanba ti!

Katerina Klimesova ( 30. června 2019 15:20 )

Těhotná, v 8.měsíci a v Londýně ve 3hod.ráno??? Hmmm...

online ( 30. června 2019 12:28 )

Tato žena není Britka! Copak jste slepí? Je to migrant, nebo jeho potomek, nemá v Británii co dělat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání