Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Martin C. (35) střílel na diskotéce do lidí: Jakuba zabil, jeho kamarád je v umělém spánku

Aktualizováno -
22. června 2019
14:01
Autor: chal - 
22. června 2019
12:51

Na diskotéce v obci Horovce u Púchova se v sobotu ráno střílelo. Při incidentu jeden člověk zemřel, další dva jsou v kritickém stavu. Střelec po incidentu utekl a policisté ho po několika hodinách našli schovaného v lese.

Trojice mladých lidí se na diskotéce ve slovenské obci Horovci u Púchova nad ránem dostala do sporu s 35letým Martinem C. Útočník podle informací TV Markíza po hádce z klubu odešel a vrátil se s pistolí, ze které pak začal střílet.

Na místě zemřel mladík Jakub G. Jeho jmenovec Jakub G. skončil v nemocnici s prostřeleným břichem a kamarád Martin E. dostal ránu do hlavy. Podle zdroje Markízy je Martin v umělém spánku, Jakub G. zase přišel o ledvinu.

Vrah z místa utekl, policie po něm několik hodin pátrala a našla ho v lesích u Horovce. „Momentálně probíhají prvotní úkony. Věc je ve stádiu vyšetřování," potvrdil policejní mluvčí Pavol Kudlička. Pachatel se schovával v jednom z bunkrů v kopcích u obce. Vražednou zbraň měl pachatel v držení nelegálně.

„Jeden pacient měl zranění neslučitelné se životem, záchranářům se ho navzdory úsilí nepodařilo oživit. Dva muži byli v kritickém stavu odvezení do nemocnic v Trenčíně a Považské Bystrici,“ sdělila Markíze mluvčí záchranné služby Falck Katarína Načiniaková.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání