Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Muž ze Sokolovska týral svoji matku: Musela se ho i ptát, jestli smí uklidit

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: ital - 
16. června 2019
22:55

Hrůzné chvíle zažívala sedmapadesátiletá žena z Kraslic na Sokolovsku. Její syn ji podle policie od svých patnácti let týral a to zejména psychicky. Sprostě jí nadával a také ji často ponižoval. Peklo zažívala dlouhých osm let. Její utrpení skončilo teprve tehdy, když muže v jeho 23 letech zatkla policie a skončil ve vězení.

Krutým peklem si procházela žena (57) z Kraslic na Sokolovsku, kterou podle obvinění týral její vlastní syn. Ten s ní bydlel v jednom bytě a jeho násilnické chování trvalo od roku 2011 až do současnosti, kdy jej zadržela policie.

„Žena musela během těch let vytrpět mnoho slovních urážek a výhrůžek. Záminky k týrání měl její syn různé, například nebyl spokojen s chodem domácnosti. Agresivní chování v muži vyvolala například situace, kdy mu matka nechtěla dát peníze, to jí potom vyhrožoval fyzickým napadením a smrtí,“ popsala karlovarská policejní mluvčí Soňa Podlahová.

Podle policie měla žena ze svého syna takový strach, že se jej dokonce ptala, jestli smí uklízet nebo vařit, aby jej tím náhodou nerušila. Nejčastěji matce vyčítal, že se o něho nestará a že mu zkazila život. Mnohokrát jí říkal, aby mu dala jediný důvod, proč by ji neměl zabít. Nejvíce jej rozzuřilo, když po něm chtěla, aby si našel práci a přispíval jí na domácnost. V pondělí jej podobná debata vytočila natolik, že na matku vytáhl nůž. Nejprve s ním jenom šermoval ženě před obličejem, ale následně ji začal píchat špičkou do krku.

„Po nějaké době svou matku nutil, aby si ublížila sama, což odmítla. Svého jednání následně zanechal a odešel k její peněžence, ze které si vzal 10 tisíc korun. Žena v tu chvíli využila situace, kdy se nacházela blízko vchodových dveří, a z bytu utekla,“ uvedla Podlohová. Doběhla k sousedovi, od nějž zavolala na syna policii. Ten nic takového nečekal, tak zůstal bez obav doma. Během hodiny se ocitl za mřížemi.

„Sokolovští kriminalisté muže obvinili z vydírání a týrání osoby žijící ve společné domácnosti, za což mu hrozí až osmileté vězení. Soudce ho poslal do vazby,“ doplnila mluvčí.

Fanistarra ( 16. června 2019 23:29 )

Získejte bonus zdarma >> www.Bredhot.com

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání