Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šílený útok na roztomilou fenku: Psychopat ji zmlátil kladivem a střelil do hlavy

Autor: chal - 
20. dubna 2019
07:00

Fenka Bubbles si prožila peklo. Jako štěně utrpěla velmi vážná zranění, neznámý pachatel ji nejdřív postřelil pistolí a pak ji navíc zmlátil kladivem. Bubbles skončila zmrzačená. Přišla o oko a sluch v pravém uchu a kvůli zlomené čelisti nedokázala sama jíst. Její život visel na vlásku, nakonec jí ale svitla naděje.

Když Bubbles převzali pracovníci útulku houstonského útulku Pets Alive, její život visel na vlásku. Neznámý pachatel fence vystřelil pistolí oko a pak ji zmlátil kladivem. Pejsek kvůli tomu přišel o 50 % sluchu i zraku, se zlomenou čelistí navíc nedokázal sám jíst. Veterináři proto zvažovali, jestli Bubbles rovnou neutratit a neušetřit jí trápení. Fence nakonec odoperovali pravé oko a zvukovod a čelist jí alespoň částečně dali do pořádku.

Na zmrzačenou fenku se posléze usmálo štěstí. V útulku si ji loni v květnu všimla Kilyn Hortonová (50) s partnerem Fransiscem (55), když tam zrovna pracovali jako dobrovolníci.

„Vypadala tak nešťastně a osaměle, když jsem ji viděla poprvé. Pobíhala ve svém kotci, a když jsem otevřela dvířka, ihned se mi vrhla do náruče,“ popsala Kilyn s tím, že v ten okamžik ucítila okamžité propojení.

„Prostě chtěla být milovaná. Museli jsme si ji vzít,“ dodala Kilyn. Noví majitelé fence založili účet na instagramu, kde pravidelně zveřejňují nové fotografie statečné Bubbles. Profil sleduje už 20 tisíc fanoušků. Kilyn doufá, že příběh Bubbles lidi přinutí přemýšlet i o adopci psů, kteří zasebou mají těžkou zkušenost.

„Svět je krutý. Chceme, aby lidé věděli, že když je v útulku umístěný zraněný nebo týraný pes, nutně to neznamená, že je zlomený. Někdy jsou jen vyděšení – všechno, co potřebují, je trocha lásky,“ uzavřela Kilyn. 

verka1 ( 20. dubna 2019 08:35 )

Lidskou zrudu taky střelit do hlavy a zavřít do vězení.

Kolobrnda ( 20. dubna 2019 08:09 )

Té lidské zrude bych s chutí a radosti udělal to samé!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání