Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Adrianu (†39) při venčení psa někdo polil kyselinou, zemřela za pár hodin!

Aktualizováno -
12. dubna 2019
13:14
Autor: shp - 
12. dubna 2019
11:38

Ráno si vyšla ven se svým psem na procházku. Adriana F. (†39) ze slovenských Nových Zámků neměla nejmenší tušení, že jde o poslední okamžiky jejího života. Někdo jí chrstnul kyselinu do tváře. Napadená děsivý útok bohužel nepřežila.

Policie v Nových Zámcích přijala v pátek ráno po půl šesté oznámení, že na Nábřežní ulici v Nových Zámcích neznámá osoba polila žíravou látkou na tváři ženu venčící psa,“ uvedla slovenská policie na svém facebooku.

39letá poškozená si sama přivolala pomoc. Se zraněními byla převezená do nemocnice. Je hospitalizovaná na anesteziologicko-resuscitačním oddělení,“ stálo dále v prohlášení. Zranění Slovenky byla bohužel příliš vážná. Podlehla jim, jak později uvedli sami policisté.

Útok přímo na tvář

Adriana byla hospitalizována ve Fakultní nemocnici s poliklinikou v Nových Zámcích. Její mluvčí webu topky.sk potvrdil, že přijatá pacientka byla politá neznámou žíravinou ve tváři.

Žíravina způsobila těžké poranění s následným selháním životních funkcí vedoucím k úmrtí. Rodině a pozůstalým vyjadřujeme upřímnou soustrast,“ dodal mluvčí.

Oběť a útočník se prý znali

 Podle nepotvrzených informací ze sociálních sítí nebyl útok náhodný. Oběť a útočník se prý znali a v minulosti mezi nimi měl být konflikt. O co však šlo, není zatím jasné…

anticccp ( 13. dubna 2019 06:04 )

Budiž vám to poučením, děvčata. Netahejte se s čoudy.

Limone ( 13. dubna 2019 04:27 )

Útok kyselinou je práce z***syna ( děti šlapek), protože jen takové rodí zmetky, se kterými je třeba praštit o zem ihned po porodu. Nemluvě o otcích, kteří jsou ve velké míře alkoholici, homosexuálové, nebo ču...i třetího pohlaví, kteří díky veřejnému mínění udržují rodinný vztah s manželkou !!! Uvedený odpad řadím mezi pouliční směs, poněvadž kámen jebe cihlu a regulováno není absolutně nic. Není proto divu, že pak dochází ke zrůdnostem různých individuí,nad kterými normální člověk jen kroutí hlavou. Než prostě dojde k oplodnění, měl by se dotyčný podrobit genetickému zkoumání, aby se předešlo tomu, že na svět přijde mongoloid či debil, agresor retardovaný pacoš apod. Doporučuji návštěvu vyhlášeného zámku, kde k oplodnění nedojde a své libido uspokojíte stejnou měrou. Pouliční směs , která je oproti psím křížencům zcela neškodná. A na závěr uvádím, že kdo by usiloval o můj život a bezprostředně mně šlo o život, toho zabiju.

onanym01 ( 12. dubna 2019 16:45 )

TYS NA TO KAPNUL

smeagol ( 12. dubna 2019 15:50 )

Tohle udela jen ten nejvetsi s**c na svete.

levandulova ( 12. dubna 2019 15:02 )

Jeste nez jsem rozklikla clanek, rikala jsem si - urcite zas na Slovensku. Jeste ze ten Novy Cas mate, to aspon mate co opsat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání