Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Žena chtěla jít na striptýz: Manžel ji zastřelil! Na policisty vzal útočnou pušku!

Autor: DH - 
20. dubna 2019
22:29

Takový šok americký stát Virginie dlouho nezažil. Ve zdejším klidném městě Woodbridge při střelbě zemřely dvě ženy. Jejich život má na svědomí válečný veterán a úspěšný příslušník americké armády. O to víc je jeho čin zarážející.

Když si pohledná Crystal brala za muže seržanta amerického vojska Ronalda Hamiltona, viděla vše růžově.  Dvojnásobný účastník mise v Afghánistánu se ale postupem času začal projevovat jako záletník, což v ničem neomezovalo jeho chorobnou žárlivost. Pár společně přivedl na svět i syna a od roku 2016 žil ve Woodbridge ve Virginii.

Krátce po stěhování už manželé spali každý v jiném pokoji. Pak přišla osudná hádka. Crystal chtěla s kamarádkami jít na představení pánské taneční a striptýzové skupiny. To se ale jejímu manželovi vůbec nelíbilo.

Hádka se stále stupňovala, a když domů dorazil jejich syn, Ronald přímo před zraky dítěte mrštil Crystal o zeď. Žena se pokusila přivolat policii. Poslední, co do telefonu řekla, bylo: „Přestaň!“. Poté se hovor přerušil.

Ronald si uvědomoval, že tak či onak je po napadení manželky jeho kariéra v troskách. Popadl pistoli a opakovaně na Crystal vystřelil. Na místě zemřela. Jeho syn slyšel střelbu a utekl. K domu v té chvíli už mířila policejní hlídka. Ronald Hamilton popadl svou nelegálně upravenou útočnou pušku AK-47 a čekal na příjezd ochránců zákona. Pak začal bez varování pálit. 

Následky střetu byly hrůzné. Dva policisté a jedna policistka byli těžce postřeleni. Oba muži přežili. Žena zemřela při převozu do nemocnice. Ronald se nakonec vydal do rukou policie bez dalšího řádění. „Zničil jsem si život. Vezměte zbraň a rovnou mě střelte do hlavy,“ řekl tehdy v cele předběžného zadržení.

Obhajoba vraha se sice snažila porotu obměkčit tím, že byl Hamilton vzorným služebníkem vlasti, ale nakonec stejně odešel s verdiktem vinen dvojnásobnou vraždou. Hrozil mu trest smrti, ale porota se nakonec spokojila s doživotím bez možnosti podmínečného propuštění. „Zničil jste víc, než život své ženy. Zničil jste ho svému synovi, rodinám policistů i celé společnosti,“ řekl mu tehdy při závěrečné řeči soudce.

Kolobrnda ( 21. dubna 2019 14:12 )

Asi omylem..

dietr ( 21. dubna 2019 10:58 )

Černoušek postřelil tři bělošské policisty. Být to naopak, shoří půl města.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání