Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Napadená kadeřnice je přesvědčená o Nečesaného vině: Poznala ho prý podle úsměvu

Autor: chal - 
3. dubna 2019
18:38

Pražský vrchní soud sice Lukáše Nečesaného v případu brutálního útoku na hořickou kadeřnici Ludmilu B. na konci března očistil, sama napadená má ale o agresorovi jasno. Ludmila tvrdí, že se ji před šesti lety v únoru pokusil zabít právě on. Definitivní jistotu prý kadeřnice získala před dvěma lety, kdy viděla v televizi Nečesaného, jak se usmál. V tu chvíli si jeho tvář spojila s útočníkem, který ji surově napadl březovým polenem.

Přepadení se odehrálo 21. února v roce 2013. Ludmila B. uklízela kadeřnictví a chystala se zavřít, ale dveře ještě nechala otevřené. Ve dveřích se najednou objevil mladý muž, kterého do té doby nikdy neviděla. Mladík kadeřnici sdělil, že chce ostříhat.

„A tak nějak zvláštně se u toho usmíval,“ sdělila Ludmila B. v rozhovoru pro MF DNES po očištění Nečesaného. Cizinec se pak zničehonic rozpřáhl březovým polenem a kadeřnici třikrát surově udeřil do hlavy. Ludmila se probrala v nemocnici.

Ve špitále napadenou ženu navštívili vyšetřovatelé a provedli s ní rekognici – ukázali jí několik fotografií možných pachatelů. Byl mezi nimi i Lukáš Nečesaný, Ludmila ho ale jako agresora neoznačila.

Podle soudních znalců se po útoku potýkala s výpadky paměti. Ona sama to zpětně vysvětluje špatným zrakem. Kadeřnice Nečesaného jako vraha bezpečně označila až po čtyřech letech od incidentu. Nečesaný tehdy po roce a půl opouštěl vězení, když zasáhl Nejvyšší soud.

„Když jsem v televizi viděla, že ho pouští z vězení, usmál se přesně tak, jak se usmál tady. Byla jsem si jistá a řekla jsem to i u soudu,“ vysvětlila Ludmila. Nečesaný se pak po nových verdiktech do vězení na půl roku vrátil. Po dalších rozhodnutích se ale znovu dočkal propuštění. Jeho rodina v souvislosti s případem hovoří o „válce soudů“. V kauze padlo celkem 15 verdiktů. Otec Lukáše Nečesaného v roce 2017 Blesku řekl, že policisté v případu vytváří „justiční zvěrstvo“.

Nečesaného na konci března očistil pražský Vrchní soud. Předseda odvolacího senátu Jiří Lněnička uvedl, že „za současné procesní situace nelze vinu prokázat“. Jenže Ludmila B. si je 100% jistá, kdo ji tehdy v únoru březovým polenem brutálně napadl. Ona sama už vleklou kauzu prý ke konci nesledovala.

„Já už všechno řekla, už kolikrát. Na policii, u soudů. Když to nestačí, tak já s tím nic neudělám,“ řekla Ludmila MF DNES s tím, že nemá zapotřebí si osudný den neustále připomínat.

lmpev2 ( 28. května 2019 15:08 )

Ano, DNA mají a nic nedělají. Kadeřnice Lukáše nepoznala. Až po letech jí to poručil policajt Jušta, aby ho označila. Moc dobře ví, že lže.

blabolimtakatak ( 4. dubna 2019 11:24 )

Chápu,že následkem úrazu si dlouho nic nepamatovala a Nečesaný na mě určitě dobře nepůsobí. Ale poznat pachatele po 4 letech soudů mi přijde minimálně podivné a nevěrohodné. Nedivím se, že ho osvobodili. Na základě osobních antipatií se soudit nedá.

franta-mlaticka. ( 4. dubna 2019 10:16 )

Nečesanýmu koupil svododu fotr díky špinavým prachům a vlivným známostem. Kadeřnici ta rodina šmejdů zničia život. U Kramnýho žádný pochybnosti nebyly a nejsou, kdyby držel hubu, nemusel sedět, usvědčil se sám.

pepen ( 4. dubna 2019 08:37 )

Když se na toho zmetka podívám...nevěřím mu !!!Proč by ta ženská tvrdila,že je to on...když ho poznala.Proč se angažuje ta sebranka Šalamoun!!!To určitě dostávají od státu nějaké prašule...jak to tady bývá !!!!

franta-mlaticka. ( 4. dubna 2019 08:36 )

Tam se hledali až se našli, šlap.ka, zloděj, pračka, násilník a manželka v podobě vygumovanýho telete.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání