Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žena rozsekala milence na kousíčky: Hrůzné fotografie unikly na veřejnost!

Autor: DH - 
2. dubna 2019
19:54

Mladá žena (21) z Ruska rozřezala svého přítele na kousíčky poté, co zemřel během sexu. Muži usekala prsty, penis i horní končetiny. Nakonec ji soud poslal do vězení za zabití a zneužívání ostatků.

Mladou ženu z města Orel v Rusku Anastasii Belošapkinovovou (21) policie zadržela poté, co v jejím bytě nalezla na kousíčky rozsekané tělo jejího přítele Dimitrije Sinkeviče.

Muž, který se společně se svojí přítelkyní zajímal o okultismus a sexuální praktiky BDSM, byl zbaven tváře, penisu a několika prstů na nohou i rukou.

Policisté si prý v bytě přišli jako v řeznictví. Končetiny Rusa byly všude okolo.  Bývalý policista a voják byl podle pozdějšího vyšetřování naporcován kuchyňských nožem. Přítelkyně ho dokonce vykuchala a části jeho těla umístila do lednice.

Vyšetřovatelé následně zjistili, že se ani jeden z milenců netajil vyznáváním okultismu a vzýváním ďábla. Jak Sinkevič, tak samotná žena na facebooku často sdíleli příspěvky s podobnou tématikou. Divoké to prý vždy měli i v posteli, měli rádi praktiky BDSM a brutální sex.

Anastasia byla krátce po vraždě umístěna do psychiatrické léčebny, kde od začátku tvrdila, že svého přítele nezabila. Vyšetřovatelé částečně tuto skutečnost potvrdili, protože muž měl zemřít během tvrdého sexu.

U ženy následně nebyla zjištěna žádná duševní nemoc. Soud ji nakonec poslal na deset let za mříže za zločin zneužití těla zesnulého a zabití.

levicove-smegma ( 2. dubna 2019 23:45 )

Krásné, inspirující pro nás, poctivé soudruhy. Čest práci!

PPP150W ( 2. dubna 2019 22:49 )

Takže ji zavřeli za to, že ho ušukala k smrti? Jiné vysvětlení nevidím, krom toho hanobení ostatků. Smrt během sexu není zase tak vzácný jev, ale ještě jsem neslyšel, že by za to přeživšího z páru zavřeli.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání