Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

„Ďábel z Ecatepecu“, který zabil a snědl 20 žen: Když mě pustíte, budu zabíjet dál!

Juan Carlos zabil a snědl až 20 žen
Juan Carlos zabil a snědl až 20 žen  (Autor: Youtube)
Autor: chal - 
25. října 2018
09:52

Mexičtí policisté zadrželi sériového vraha Juana Carlose, zrovna když před sebou tlačil kočárek plný lidských ostatků. „Ďábel z Ecatepecu“, jak vraha pojmenovala mexická média, se svojí družkou Patricií zabil až dvacet žen. Oběti znásilňoval, ukájel se na jejich tělech a se ženou konzumoval jejich maso. Krmil jím i své psy.

„Jsem radši, když moji psi ty ženy sní, než aby dýchaly můj vzduch,“ řekl při psychiatrickém vyšetření. Matka ho prý nutila pozorovat ji při sexu a nosit ženské šaty. Juan i Patricia mají podle vyšetřovatelů psychické problémy a nejsou mentálně zdraví, nicméně rozdíl mezi správným a špatným chováním rozpoznat dokážou.

Carlos je chorobně misogynní (nenávidí ženy - pozn.red.). Prý nepředpokládá, že se někdy dostane z vězení, ale vyšetřovatelům popsal, jak by se choval po propuštění. „Když se dostanu ven, budu ženy zabíjet dál,“ vysvětlil šokovaným vyšetřovatelům. Státní zástupce Alejandro Goméz případ popsal jako ten nejstrašnější, s jakým se zatím setkal. Potvrdil, že se Carlos ke kanibalismu přiznal.

„Manžel podal inzerát, že shání dívku na domácí práce. Ty, které se mu líbily, pak najal a znásilnil je, i když jsem byla hned vedle. Chtěl mít sex s více ženami,“ popsala Patricia, jak Carlos ženy do domu hrůzy lákal.

První obětí byla pravděpodobně dvaadvacetiletá Fabiola Luquin Reyes. K vraždě došlo v roce 2012. Fabiola odpověděla na inzerát a začala v domě pracovat jako hospodyně. Když šla prát prádlo, Carlos k ní zezadu přistoupil a chytl ji. Své manželce přikázal, aby odešla z domu.

„Čekala jsem venku asi půl hodiny. Pak manžel otevřel dveře a řekl, že můžu dovnitř. V koupelně jsem viděla Fabiolu. Ležela na zemi, byla celá od krve a na krku měla hlubokou ránu,“ řekla Patricia vyšetřovatelům.

„Vyděsila jsem se. Řekla jsem mu, že ho nahlásím, ale on mi řekl, že jsem hloupá, že by policisté zatkli i mě. Uvěřila jsem mu,“ uzavřela. Carlos pak Fabiole odřezal maso z nohou a připravil 4 řízky. Patricia je pak uvařila.

Carlos při psychiatrickém vyšetření vysvětlil, proč ženy vraždil. Prý kvůli nim občas nemohl spát, má v sobě vůči nim hlubokou nenávist a jako poslední důvod uvedl, že zkrátka cítil potřebu.

sores ( 25. října 2018 10:19 )

A proč tu nelidskou stvůru nezabijí?????? Vždyť to není člověk ale zrůda šílená. Žádné soudy a vyšetřování kort když řekne sám že bude dál vraždit. Pryč s ním a dát ho sežrat dobytku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání