Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální vražda u Bitozevsi: Honzu (†19) nejdřív umlátili basebalkou a pak ho rozsekali mačetou

Autor: dce - 
13. října 2018
20:13

Brutálně a podle všeho zcela zbytečně umučili devatenáctiletého Honzu údajně dva mladí kickboxeři. Jeho tělo našli u Bitozevsi letos v lednu. Nyní dvěma obviněným vrahům hrozí až výjimečný trest. Honzu měli totiž zabít obzvláště trýznivým způsobem za pomocí basebalky a mačety...

Honzovo tělo našel náhodný kolemjdoucí v lese u Bitozevsi 25. ledna letošního roku. A asi to nebyl hezký pohled - už podle prvotních zpráv byl devatenáctiletý mladík zavražděn obzvlášť brutálně. Televize Prima nyní přišla s detaily z obžaloby.

Z vraždy je obviněný osmnáctiletý Adam a devatenáctiletý Tomáš. Ti dostali za úkol Honzu přivézt k muži, kterému dlužil peníze za opravu auta. Pod falešnou záminkou ho vylákali na opuštěné místo, kam ale Honza vyrazil se svým kamarádem. To ale dvojici násilníků nezastavilo a Honzu napadli baseballovou pálkou.

Chtěl jim utéct, ale byli rychlejší. Honzu chytili a svázali. Jeho kamarád v tu chvíli přesedl na sedadlo řidiče a začal ujíždět. Ještě než tak udělal, mu útočníci řekli, že jestli o tom, co viděl, někomu poví, zabijí jeho nebo někoho z jeho rodiny. Muž to chtěl nahlásit, ale vyhrůžky ho polekaly a tak mlčel.

Honzu dva kickboxeři odvezli k muži, kterému dlužil. „Šli se podívat v nákladovém prostoru dodávkového vozidla na ležícího, viditelně zraněného poškozeného..., kdy posléze obviněným řekl, aby poškozeného odvezli do nemocnice, nebo jej alespoň vyhodili někde, kde poškozeného někdo najde,“ stojí v obžalobě.

Jenže dva mladíci se rozhodli, že Honzu zabijí. Odvezli ho k lesíku u Bitozevsi a vyvlekli ven z auta. Nejprve ho brutálně zbili - basebalkou ho mlátili do hrudníku a hlavy. Jenže to jim nestačilo... „Následně jeden z obviněných šel do dodávky pro mačetu s plastovou rukojetí, s níž se poté vrátil k ležícímu poškozenému a za přítomnosti druhého obviněného s ní poškozeného začal sekat a řezat do horní poloviny těla v okolí krku.“

Zranění, která Honzovi způsobili, zaplnila v obžalobě půl stránky. Za takto odpornou vraždu jim hrozí až výjimečný trest. Na soud, který by se měl konat do konce tohoto roku, si mladíci počkají ve vazbě.

Cottani ( 16. října 2018 19:48 )

 Nejsmutnější na tom je, že to šli udělat na popud nějakého idiota, kterému ten kluk dlužil pět tisíc. Jsou to takoví prohřátí chcábci nejspíše, co mají mozky na sračky. Hezký je rodiče vychovali. Klobouk dolů.

weberon ( 14. října 2018 11:23 )

- souhlasím, jsou to všechno hovada

prasatkopepicek ( 14. října 2018 08:25 )

Tak to je dobra prasarna. Tak snad vyfasuji hosi minimalne dvacitku. Na dozivoti tohle nebude.

Cottani ( 14. října 2018 07:26 )

 Celkem by mne zajímalo, proč není obviněn ze spoluúčasti i ten, co odjel, pokud to nenahlásil na policii, protože pokud nenahlásil nic, pak to schvaloval a třeba ji tam i donutil jet. Také je zvláštní, proč není obviněný muž, který je ne toho chudáka kluka poslal? Není příliš pravděpodobné, že by se mu snažil, podle zákona, poskytnout první pomoc. Tady to trošku páchne. Jestli to vyšetřuje místní policie, tak to se tomu moc nedivím.

bestteckaie ( 14. října 2018 04:00 )

 Tihle budou delat potize i ve vezeni. Vyhrozovat smrti, mlatit spoluvezne. Mozna budou nosit retizky i na prochazkach po cely pobyt v napravaku. Kdyz dava prezident milosti, mel by mit pravomoc i schvalovat a narizovat popravy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání