Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Kanibal v letadle ukousl pasažérovi kus nosu: Krev byla až na stropě!

Při letu z Glasgow na Tenerife opilý muž ukousl jinému pasažérovi kus nosu.
Při letu z Glasgow na Tenerife opilý muž ukousl jinému pasažérovi kus nosu.  (Autor: Youtube.com, Ben Wardrop)
Autor: chal - 
18. března 2019
19:15

Sobotní let ze skotského Glasgow na tropické Tenerife skončil krvavou bitkou. Jeden z cestujících pravděpodobně pod vlivem alkoholu dělal od začátku letu problémy a když se ho další pasažér pokusil uklidnit, muži se začali prát. Bitka kvůli banálnímu sporu skončila krvavě – opilec svému sokovi ukousl kus nosu!

Krvavému dramatu samozřejmě přihlížely desítky cestujících, o svědky tak není nouze. „Seděla jsem vedle toho muže, který měl ukousnutý nos. Byla jsem celá od krve, měla jsem ji na rukách, ale bylo mi to jedno. Chtěla jsem pomoct,“ řekla deníku Sun nejmenovaná pasažérka.

„Dala jsem mu nějaké vlhčené ubrousky, aby se utřel, ale krve bylo moc. Je škoda, že to tak dopadlo, zvlášť když se tu situaci snažil uklidnit,“ dodala. Spor prý vznikl kvůli chování druhého rváče, který měl dělat problémy po celý let. Potížista byl podle svědkyně značně opilý.

Krvavá scéna byla podle cestující jen vyústěním sporu, který začal už dříve během letu u záchodů. „Jedna žena vešla na toaletu bez bot. Ten chlápek se jí zeptal, proč je jen v ponožkách. Řekl, že jí mohl šlápnout na nohu,“ popsala svědkyně.

Bosá žena opilého žvanila ignorovala a šla na záchod. Když se pak vrátila na své místo, ožrala prý začal pořvávat. „Křičel, že ji na Tenerife rozpáře,“ podělila se pasažérka o nepříjemný zážitek.

„Choval se tak většinu letu a ke konci se to rozjelo,“ uzavřela žena. Následovala hororová scéna. Proti opilcovu nevhodnému chování se postavil jeden z cestujících a vzduchem brzo začaly létat pěsti. Muž, který se pokusil agresora uklidnit, si z roztržky odnesl ošklivé zranění.

Rozzuřený sok ho totiž kousl do nosu a dokonce mu ho kus ukousl! Z rány se vyvalil potok krve, byly od ní dokonce i přihrádky na příruční zavazadla nad hlavami cestujících.

Teprve až pak se posádce letadla podařilo oba muže dostat od sebe. „Nebudeme tolerovat žádné porušování pravidel a předpisů. Bezpečí a pohodlí našich zákazníků a členů posádky je pro nás priorita,“ sdělil mluvčí aerolinky Ryanair s tím, že incidentem se zabývá španělská policie.

crush ( 21. března 2019 10:47 )

Ožratého človeka na palubu lietadla rozhodne nebrať. Nikdy totiž nieje možné predvídať správanie sa takého človeka počas letu, ktorý tak môže vážne ohroziť....

xtron ( 19. března 2019 07:50 )

Novináři ve snaze o čtennost a senzaci opět lžou. Ukousnutí nosu ve rvačce není kanibalismus!

Pohybovenadany ( 19. března 2019 00:39 )

Alkoholu by mělo byt více a všude zdarma . Na sportovištích, letištích , na plovarnach, každý at si da do té držky co se vleze ! Prodávat ve škatulich, 5ti litrovkach , plastiku. Panečku, to je paráda .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání