Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální rvačku školaček v Plzni měl způsobit facebookový status: Kopaly se do hlavy a skončily v nemocnici

Policie (ilustrační foto).
Policie (ilustrační foto).  (Autor: Profimedia)
Autor: yks - 
11. ledna 2019
19:28

Policisty i záchranáře údajně zaměstnaly v pátek odpoledne školačky základní školy v Plzni. Ty se měly po skončení vyučování nemilosrdně porvat. Při souboji mělo dojít dokonce i na kopance do hlavy.  Za vším prý přitom stálo pár nevhodných vět uveřejněných na Facebooku.

Nelítostnou bitku školaček řešily podle webu TN.cz záchranné složky v Plzni. Trojice školaček z 18. základní školy se totiž v pátek údajně rozhodla vyřešit své rozpory ručně. Když opustily školu, která se nachází na náměstí Odboje, vrhly se na sebe a začaly se bít hlava nehlava.

Na místo musely vyrazit policisté, vzhledem k tomu že během souboje došlo i na nebezpečné kopy do hlavy. Důvodem sporu přitom měly být rozpory ohledně facebookových statusů. Na místo vyjeli policisté, kde kolegové zjistili, že před jednou ze základních škol došlo k napadení mezi třemi nezletilými,“ popsala to stručně tisková mluvčí místní policie. 

Školačky ovšem podle všeho nezaměstnaly jen ochránce zákona. Stav dvou z nich si měl vyžádat hospitalizaci. Mělo jít sice jen o preventivní převoz, i ten ale svědčí o závažnosti útoku. Policie jinak pochopitelně případ nemůže blíž komentovat  vzhledem k tomu, že jsou do něj zapojeni mladiství. 

Identifikaci mladistvých pachatelů trestných činů, nebo jejich obětí zákon výslovně zapovídá. 

tojsemale_ctverak ( 12. ledna 2019 11:56 )

Tohle všechno má na svědomí celá ta odporná zločinecká chátra, vedená největším zrádcem českého lidu v dějinách, Havlem. Zmanipulovaná "revoluce", obrovské bratrickování se s největšími teroristy a ksindly světa, USA,amerikanizace všeho, co bylo jen trochu možné zamerikanizovat pod vedením nejrůznějších Kocábů, Vondrů a desítek dalších zrádců vlastní kultury,to vše způsobilo, že lidé podlehli jen mamonu, reklamám, hollywoodským filmům,v nichž v každém bez výjimky je ukryta propaganda zla a kapitalistická demoralizace, pohádky a hry pro děti, v nichž se střílí a vraždí a v neposlední řadě sociální sítě, dokonale a velmi precizně vymyšlený pekelný nástroj, jehož skutečným cílem je totální rozklad společnosti, multikulturalizace, zničení vlastních identit a především zničení soukromí, špionáž, dohled hrstky megagrázlů nad zbytkem světa. Dokud budeme pokračovat v tomhle proamerickem trendu, dokud nevystoupíme z teroristicko-fasistické organizace zvané EU a také NATO a budeme poslouchat jako ovce všechnu tu Kalouskovskou, Fialovskou, Bartošovskou a kavarenskou verbež a nezačnemw se navracet k vlastním kořenům, k naší, slovanské kultuře a tradicím, dokud nezačneme žít s větší pokorou a nebudeme si vážit obyčejných věcí, budou se takové věci dít stále častěji a bude to velmi zlé. Proberte se lidi 🙏

flora ( 11. ledna 2019 20:24 )

To bylo tehdy, když spolu uměli děti a mládež ještě komunikovat. I když se i pohádali, komunikovali.Uměli to. Dnes vůbec nevědí co to znamená, jdou ze školy v řadě po pěti, každý z nich čumí do mobilu. Na FB . A tam "komunikují". Tzn. tam se pomlouvají, posmívají,nadávají si, splétají intriky. A v reálu se umí akorát porvat. Šok pro mě byl, když mě jeden mládežník osvětlil, že takto spolu "hovoří" i práve ti, co jdou po ulici přímo vedle sebe

Marge1 ( 11. ledna 2019 20:11 )

Kde jsou ty časy, kdy holky byly ještě holkama...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání