Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Maturák skončil rvačkou s revizory: Opilí studenti je měli zranit a rozbít jim telefon

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: od čtenáře)
Autor: DH - 
15. února 2019
17:29

Českobudějovická policie řeší případ, ve kterém hlavní roli sehrál s velkou pravděpodobností alkohol. Skupinka studentů, která měla zrovna jet z maturitního večírku, při legitimaci údajně napadla revizory budějovického dopravního podniku. Potyčka vygradovala až ve rvačku, kterou následně natočili i svědci. Revizoři museli po šarvátce na ošetření, bez šrámů však patrně neodešli ani podnapilí mladíci.

Ke rvačce mělo dojít kolem osmé hodiny ranní ve středu 13. února. Tři revizoři chtěli v trolejbusové lince číslo 5 legitimovat skupinku studentů, která se vracela z tahu po maturitním plese, přičemž jeden z nich údajně neměl platný lístek. „Naši revizoři byli při běžné kontrole napadeni skupinkou viditelně podnapilých lidí, protože chtěli pokutovat jednoho z nich, který jel bez platného jízdního dokladu,“ řekl MF Dnes mluvčí českobudějovického dopravního podniku Viktor Lavička.

Incident musel rozehnat až zásah městské a státní policie. Bitka se neobešla bez úrazů. „Naši pracovníci přepravní kontroly museli po potyčce vyhledat lékařskou pomoc a došlo i k poškození oblečení a rozbití mobilního telefonu,“ sdělil Lavička s tím, že někteří revizoři nemohli kvůli poraněným pažím následně do práce a museli nastoupit na neschopenku. Podle videa je navíc zřejmé, že ani studenti nezůstali bez šrámů.

Případ si v současné době převzala policie, která ho šetří jako přestupek. „Případem se zabýváme, ale zatím k němu nebudeme sdělovat žádné podrobnosti, protože v něm figuruje více osob,“ řekl serveru Budějovická drbna policejní mluvčí Jiří Matzner. Vyšetřovatelé nyní musí rozklíčovat pravé okolnosti incidentu i to, zda se ze strany revizorů jednalo o pouhou sebeobranu, či jestli nebyl jejich zásah nepřiměřený.

Chloritan ( 8. listopadu 2019 20:51 )

Jakoby snad v aktuálním osazení to bylo lepší! Pořád lepší tyhle děcka ať mě soudí, než ty skorumpované vypasené zvířata v talárech.. fuj ..

antismejd ( 16. února 2019 15:59 )

budoucí inteligence..no tě pic..takovej doktůrek,soudce nebo právník. máme se na co těšit.....

HledacPravdy ( 15. února 2019 21:30 )

Alkohol by měl být na stránce FBI pro nejhledanější zločince. Až toho pána chytnou, tak by ho měli rychle popravit. Za všechno může. Nemáte aspoň jeho idetikit?

sukin-sa-vracia ( 15. února 2019 19:29 )

To je ta Havlova mládež...dobytkové

exekutor ( 15. února 2019 18:49 )

Z k u r v e n y študenti, banda ožralejch kretenů samolibejch!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání