Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vezl jsem vrahy pumpařky Jany! Vytáhli na mě pistoli, popsal mrazivé okamžiky taxikář

Autor: DH - 
11. prosince 2018
12:34

Českem otřásá hrůzný případ vraždy pumpařky Jany (­†58). Po pachatelích se sice slehla zem, ale když policie zveřejnila kamerové záznamy z přepadení čerpací stanice v Podhořanech u Veltrus, na světlo se začala rojit různá svědectví o jejich spatření. Jedno zvláštní přišlo i od taxikáře, který tvrdí, že podezřelé muže vezl. Podle jeho slov ho zaujala podivná chůze jednoho z nich. Navíc na něj při placení vytáhli pistoli!

„Vyzvedával jsem je na benzinové pumpě v Nové Vsi u Mělníku, což je čtyři kilometry od místa, kde k tomu činu došlo. Když jsem přijel na pumpu, tak ke mně nastoupili tři lidé. Ten hubenější měl chůzi přesně jako ta osoba z toho videa z benzinky, kde zabili tu pumpařku. Už tehdy mě to překvapilo. Říkal jsem si: Ježíši, zase nějací feťáci,“ uvedl pro web Expres.cz taxikář.

Video  Policie zveřejnila video z čerpací stanice Veltrusy.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Muž, který si přál zůstat v anonymitě, uvedl, že pasažéři při cestě příliš nekomunikovali. Jeden z nich byl podle něj vyšší s kaštanovými vlasy, druhý naopak menší postavy. S nimi v autě seděla ještě blondýnka s brýlemi. Nakonec všichni tři vystoupili na Ďáblické ulici v Praze. Podle taxikáře ale nastal problém při placení. Muži se zdráhali dát mu peníze.

„Řekl mi, že to bude platit ten, kdo to objednával s další jízdou. Když jsem mu řekl, že si mě objednali oni, tak ať zaplatí, tak si dal pistoli na kolena a řekl: A co uděláš? Zavoláš policajty? Já mu řekl: Frajere, jestli si myslíš, že tady máš nějakou plynovku a že se z tebe pose*u, tak máš smůlu. Já vytáhnu svou pistoli a můžeme se dohadovat,“ popsal Expresu. Na placení pak ale nakonec podle jeho slov došlo.

Taxikář také uvedl, že si je na osmdesát procent jistý tím, že vezl podezřelé pachatele z případu přepadení benzinky u Veltrus. Své postřehy také ihned sdělil policii, která ho už údajně kontaktovala.

Případem se už od pondělí 3. prosince zabývá kriminální policie. Osudného dne nad ránem čerpací stanici v Pohořanech u Veltrus vyloupili dva pachatelé, kteří při činu nemilosrdně zastřelili obsluhu pumpy, osmapadesátiletou Janu Š. Z místa činu si nakonec odnesli přibližně deset tisíc korun a několik kartonů cigaret. Policie po nich zatím marně pátrá.

matno ( 18. prosince 2018 18:27 )

Přesně. Taky si myslím, že kecá. A kdo ví, jestli vůbec někoho takového vezl.

dvorece ( 13. prosince 2018 10:50 )

Vyzvedával jsem je na benzinové pumpě v Nové Vsi u Mělníku - to znamená, že mu nevolali, nebyl Uber, ale jel okolo. Každý taxikář má ale autokameru, takže je opravda jen otázka času, kdy je budou mít.

dvorece ( 13. prosince 2018 10:43 )

Mohl mít instrukce. co má říkat, aby pachatele znejistil. Takže já mu věřím. I mezi taxikáři jsou ostří hoši. Musíme si uvědomit, že se setkávají se spodinou společnosti stále. Nejvíce jim bez placení utíkají prostitutky a fetáci. Škoda, že ty peníze hned nedal policii, mohly tam být otisky pumpařky i pachatelů. Nervozní pachateké ted udělají chybu, můžou jít i po taxikáři. Taxikář může mít s policií domluvené heslo, až by se objevili, takže nejbližší hlídky se k němu sjedou hned. Jinak policie pracuje dobře, jen nesmí všechno dát do etéru, vyšetřování i lidé by bylo ohroženo.

gabreta ( 11. prosince 2018 19:32 )

Frajere, jestli si myslíš, že tady máš nějakou plynovku a že se z tebe pose*u, tak máš smůlu. Já vytáhnu svou pistoli a můžeme se dohadovat,“ Chtěl bych toho blbečka vidět, jak by tohle řekl při namířený pistoli! Chce bejt akorát zajímavej, hrdina!!

Kopulecka ( 11. prosince 2018 18:12 )

Váženi policisti nic proti vam k vaši praci mam úctu ale nezda se vám že vám to trošku moc trvá? Zrychlit pánové zrychlit ne se dohodovat.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání