Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další přepadení kousek od pumpy, kde zavraždili Janu (†58)! Ozbrojení pachatelé jsou na útěku

Autor: dce - 
10. prosince 2018
16:46

Týden od otřesného přepadení benzinky u Nelahozevsi se objevila informace o druhém obdobném zločinu. K tomu došlo začátkem listopadu rovněž na čerpací stanici jen kousek od Nelahozevsi. I v tomto případě měli pachatel zbraň, čerpadlářka ale přežila.

Veliké štěstí měla podle serveru Novinky.cz čerpadlářka z Červené Lhoty u Úžic, kterou minimálně jeden ozbrojený muž přepadl 9. listopadu. Podobně jako v případu z 3. prosince v Podhořanech byl i tento lupič maskovaný a po činu odešel po poli. Zda měl v blízkosti připravený vůz, není jasné.

„Po pachatelích pátráme. Lupiči z pumpy odnesli nějaké věci, ale nebudeme je blíže specifikovat. Žádné další bližší informace nebudeme poskytovat,“ uvedla mluvčí mělnické policie Markéta Johnová. Spojitost s případem z Podhořan ale odmítla komentovat.

Policie rovněž pátrá i po dvojici lupičů z prosincového přepadení, při kterém zemřela 58letá čerpadlářka Jana Š. Jeden z nich ji chladnokrevně zastřelil, aniž by jí dal šanci cokoliv udělat. Z benzinky si odnesli nějaké věci a kasu, ve které bylo podle některých médií asi 10 000 korun.

Policisté apelují na případné svědky, kteří se ještě nenahlásili, aby tak neprodleně učinili – kdokoliv z nich může mít důležité informace, které by mohly vést k dopadení dvou pachatelů.

Video  Policie zveřejnila video z čerpací stanice Veltrusy.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

brano34 ( 11. prosince 2018 00:01 )

Policie si přepadení v K&P neměla nechat jen pro sebe. Stačí určité opatření na dalších odlehlých čerpacích stanicích a toho zabijáka s komplicem by chytili.

bledulka ( 10. prosince 2018 21:13 )

Díky Bohu, že už tady nějaký měsíc nežijeme... Sice jsme se ocitli trochu "mimo civilizaci", ale alespoň máme klid.... Tady naštěstí žádní kriminálníci nejsou... Doufám, že to vydrží co nejdéle....

cocumysvole ( 10. prosince 2018 18:43 )

BLBE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

urim ( 10. prosince 2018 18:14 )

Už v popisu policie uvedla u obou pachatelů tmavé oblečení,ale minimalně ten co střilel,měl bundu /alá péřovka/ světle šedou s kapucí a před přepadením si ji otočil naruby,to je zřetelně vidět na foto.

Matos7 ( 10. prosince 2018 17:13 )

Na každou svini se voda vaří

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání