Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Všechny uhořely! Matka (†28) a její čtyři dcery (†5 až †9) zemřely při požáru rodinného domu: Možná šlo o úmyslný čin!

Aktualizováno -
30. listopadu 2018
10:45
Autor: shp, shp - 
30. listopadu 2018
08:00

Takové neštěstí! Inferno si vyžádalo v košickém kraji v noci ze čtvrtka na pátek pět lidských životů. Požár rodinného domu v obci Richnava na Slovensku nepřežily čtyři holčičky (†5, 7, 8 a 9) a jejich matka (†28). Všechny uhořely.

„Požár tam vypukl před třetí hodinou ráno a zasáhl čtyřpokojový přízemní dům. Následkem požáru došlo k propadnutí střechy. Po příjezdu hasičů na místo bylo průzkumem zjištěno, že se v objektu nachází 5 uhořelých osob, z toho 4 děti,“ řekla mluvčí slovenského Prezídia Hasičského a záchranného sboru Zuzana Farkasová.

Požárníci již dostali oheň pod kontrolu. Na místě bylo podle Nového Času na deset hasičů s potřebnou technikou. Web Pluska.sk uvedl, že mrtvý dospělý byla matka a děti byly sestry ve věku 5, 7, 8 a 9 let. Na místo zamířili experti z Protipožárnětechnického a expertizního útvaru ministerstva vnitra, kteří budou mít za úkol zjistit, co smrtící oheň rozpoutalo.

Portál tvnoviny.sk uvedl, že žena, která uhořela v plamenech, zapíjela den před tragédií smrt svého otce. Mluvila prý o tom, že si vezme život. Již dříve ji údajně opustil manžel. Sebevražedné sklony měla údajně i v minulosti.

Doporučujeme
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání