Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Detaily vraždy studentky (†21): Upravil si penis, aby jí ublížil ještě víc!

Autor: rc - 
30. října 2018
10:44

Soud s vrahy mladé studentky Hannah Cornelius (†21) pokračuje v Kapském Městě a po každém slyšení vyvstanou další děsivé detaily brutálního činu. Při posledním soudním stání v soudní síni zaznělo, že Geraldo Parsons (27), jeden ze čtveřice obviněných, si úmyslně do penisu zavedl perly, aby oběť víc trpěla! Zdrcená matka zavražděné studentky se utopila.

Brutální vražda, která šokovala celý svět, se odehrála v květnu 2017. Bylo kolem půlnoci, když Hannah Cornelius vezla svého kamaráda a spolužáka Cheslina Marshe (22) domů. Nechtěla totiž, aby šel uprostřed noci domů sám. 

Své modré VW Golf, které dostala od babičky, zaparkovala před kamarádovým bytem. Tehdy jim zatarasila cestu čtveřice mužů. Hannu ohrožovali šroubovákem a Cheslina nožem.

Zatímco mladého studenta donutili, aby si vlezl do kufru, Hannu posadili na zadní sedadlo a sedli si z obou stran vedle ní, aby neutekla. Děsivý moment, kdy dvojice byla unesena, zachytila bezpečnostní kamera.

Nejdříve jeli do domu dealera, kde si čtveřice koupila drogy. Poté vyrazili do vinařské oblasti. Na odlehlém místě vytáhli Cheslina z kufru a donutili ho, aby položil hlavu na balvan. „Lehl jsem si na zem, jak mi přikázali, a položil hlavu na kámen. Zavřel jsem oči a modlil jsem se. Dva muži nade mnou stáli s cihlami v rukou. Ztratil jsem vědomí, a když jsem se probral, cítil jsem strašlivou bolest po celém těle,“ popsal Cheslin hrůzný okamžik.

Únosci si mysleli, že je Cheslin mrtvý, tak ho tam nechali ležet, nasedli do vozu a s Hannou odjeli pryč. Poté, co se Cheslin probral z bezvědomí, doplazil se do blízkého domu, aby zavolal pomoc pro Hannu. Pro tu však bylo už pozdě.

Násilníci dívku vzali k jedné z místních vinic. Vernon Witbooi (33), Geraldo Parsons (27), Nashvile Julius (29) a Eben van Nieberk (28) ji vytáhli z vozu a odtáhli do houští. V soudní síni zaznělo, že dívka prý úpěnlivě prosila o život. „Hannah řekla, že s ní můžeme mít sex, když ji pak pustíme,“ řekl plačící Geraldo Parsons a dodal: „Nechtěl jsem ji znásilnit, mám přítelkyni a dítě, ale stejně jsem to udělal.“

Během výpovědi Parsonse také zaznělo, že si do penisu vložil plastové perly, aby dívce způsobil daleko větší bolest. Parsons tuto informaci potvrdil s tím, že piercing opravdu má, ale z osobních důvodů. Jedním z nich je jeho židovské vyznání a dalším je jeho přítelkyně, které perly poskytují rozkoš.

Jeden z obviněných mužů, Witbooi, se den po vraždě přiznal. Ve výpovědi řekl, že chtěl pouze peníze a že netušil, co se bude dít poté. Neúčastnil se pokusu o vraždu Cheslina, ani následného znásilnění a vraždy Hanny.

„Když jsme odjížděli, Parsons řekl, že jsem propásl sex s ní. Řekl, že ji svázali a že dělníci ji zítra najdou,“ uvedl ve výpovědi. Vinu popírají i další dva, ovšem podle spolupracujícího Parsonse se na brutálním činu podíleli všichni. „Nejdřív nechtěla vylézt z kufru. Držela se uvnitř auta a začala panikařit. Pak přišel Eben a bodl ji nožem. Když potom šla, krvácela,“ řekl u soudu.

Nakonec Hanně rozdrtili hlavu obřím kamenem vážícím 37 kg! Vražedný předmět žalobce přinesl i k soudu. „Vernon přijel s kamenem. Řekl jsem mu, že ji nezabijeme, že už jsme zabili Cheslina. Ale Vernon jí ten kámen hodil na hlavu,“ uvedl Parsons. „Lebka je složena z velmi silných kostí. Není lehké ji rozbít, pokud tedy není k rozbití lebky vynaložena obrovská síla,“ uvedla u soudního stání forenzní patoložka Deidre Abraham. Aby se ujistili, že je dívka mrtvá, bodli jí ještě nožem do krku.

Rodinu brutálně zavražděné Hanny postihla další tragédie letos v březnu. Matka zavražděné studentky Anna Cornelius si každé ráno chodila zaplavat do moře. V neděli koncem března bylo nalezeno její tělo lidmi, kteří se šli projít po pláži ve Scarborough v Kapském Městě.

Anna, která byla uznávanou právničkou, se nedožila soudu se čtveřicí násilníků, kteří brutálně znásilnili a zavraždili její dceru. Podle informací TimesLive se nejednalo o sebevraždu, ale o nešťastnou náhodu. „Byla dost nemocná. Týden před tím měla chřipku a zánět hrdla,“ řekla Lily Reed, ředitelka Nadace Hanny Cornelius.

alter012 ( 1. listopadu 2018 13:33 )

Tí dvaja z ľava sa na tom bavia , vysmiaty, pri spomienke na super sex ... ?V podste môže byť rada , mohli si ju nakoniec aj upiecť a zožrať , zulukafri .

petrw ( 31. října 2018 13:29 )

urim fido2

Trochar ( 31. října 2018 11:34 )

Už na první pohled patří do klece místo opic!

starymlok ( 30. října 2018 22:21 )

k.r.e t.é.ne

starymlok ( 30. října 2018 22:18 )

V téhle diskusi se zatím prezentovali jen totální de.bilové. Měli jste se líp učit ***,a nemuseli jste dnes blít

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání