Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Mrazivé foto od soudu: Tímto 37kilovým kamenem zabili krásnou Hannu (†21)! Předtím ji brutálně znásilnili

Autor: rc - 
19. října 2018
21:00

Vražda krásné Hanny Cornelius (†21) šokovala celý svět. V současné chvíli v Kapském městě v JAR probíhá soud se čtyřmi muži, kteří ji znásilnili a poté jí rozdrtili hlavu obřím kamenem! Vražedný nástroj, který váží 37 kg, nechala obžaloba přinést do soudní síně, kde se začaly poodhalovat hrůzné detaily brutální vraždy. Policie dokonce zveřejnila video, kde je vidět moment únosu Hanny a jejího kamaráda Cheslina Marshe (22).   

Jihoafrická policie zveřejnila video, v němž Vernon Witbooi (33), Geraldo Parsons (27), Eben Van Nieberk (28) a Nashville Julius (29) přepadnou Hannu Cornelius a jejího kamarádka Cheslina Marshe.

Hannah vezla Cheslina minulý rok v květnu domů. Bylo kolem půlnoci, když zaparkovala svého modrého VW Golfa, kterého dostala od babičky, před kamarádovým bytem. Ovšem v tu chvíli jim cestu zatarasila čtveřice zmíněných mužů. Hannu ohrožovali šroubovákem a Cheslina nožem. Donutili je, aby nasedli do vozu. Cheslinovi ukradli peníze a telefon a zavřeli ho do kufru. Hannu posadili na zadní sedadlo a sedli si z obou stran vedle ní, aby nemohla utéci.

Nejprve vyrazili do domu jejich dealera, kde si koupili drogy, a zdrogovaní pak jeli do vinařské oblasti, kde vytáhli Cheslina z vozu a donutili ho, aby položil hlavu na obří balvan. Mladíka poté bili do hlavy cihlami, a když si mysleli, že je už po smrti, nechali ho tam bez pomoci, nasedli do auta a s Hannou odjeli pryč.

„Lehl jsem si na zem, jak mi přikázali, a položil hlavu na kámen. Zavřel jsem oči a modlil jsem se. Dva muži nade mnou stáli s cihlami v rukou. Ztratil jsem vědomí, a když jsem se probral, cítil jsem strašlivou bolest po celém těle,“ popsal Cheslin. Poté, co se probral z bezvědomí, doplazil se zraněný do blízkého domu, kde požádal o pomoc pro Hannu. Bylo však už pozdě.

Násilníci dívku vzali k jedné z místních vinic. Poté ji odtáhli do houští a tam ji brutálně znásilnili. Podle výpovědi u soudního stání Hannah, která byla nadanou studentkou, v posledních chvílích svého života zažila neskutečná muka. Poté, co byla znásilněna, vzali obrovský kámen a rozdrtili jí hlavu. „Lebka je složena z velmi silných kostí. Není lehké ji rozbít, pokud tedy není k rozbití lebky vynaložena obrovská síla,“ uvedl u soudního stání forenzní patolog Deidre Abraham. Žaloba dokonce nechala balvan, který váží 37 kg, přinést do soudní sítě.   

Jeden z obviněných mužů, Witbooi, se den po vraždě přiznal. Ve výpovědi řekl, že chtěl pouze peníze a že netušil, co se bude dít poté. Neúčastnil se pokusu o vraždu Chestlina, ani následného znásilnění a vraždy Hanny. „Když jsme odjížděli, Parsons řekl, že jsem propásl sex s ní. Řekl, že ji svázali a že dělníci ji zítra najdou,“ uvedl ve výpovědi.

Dělníci Conrad Booysena a Flippie Matthee dívku opravdu našli. „Řekl jsem, že je tam nějaký bílý pytel. Conrad mi tvrdil, že ne. Já mu pověděl, že tam leží člověk, ale odpověděl, že ne, že to vypadá jako figurína,“ vypověděl u soudu Booysen. Čtveřici násilníků nyní za odporný čin hrozí doživotí.

ohrazenice ( 27. října 2018 12:35 )

Cenzura EU kterou řídí fašistické německoe je horší než Husákův FUTI.

Monikay ( 20. října 2018 10:29 )

radši doživotí, vždyť ta injekce by je mohla štípnout!

dietr ( 20. října 2018 08:14 )

Ten trest mi připadá nižší, jak za poškrábání auta.

Desterz ( 20. října 2018 08:09 )

Ale pod článkem o tom, jak Egypťan dostal za málem zabití nožem v Brně pouhopouhou podmínku, diskuze raději povolená není. Věru zajímavé. Vlastně ne tak zajímavé, jako výmluvně a smutně vypovídající.

iFender ( 19. října 2018 22:37 )

Potom nemam byt rasista!?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání