Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Hannu znásilnili a umlátili kamenem: Eben a jeho parta vrahů dostali exemplární tresty

Autor: csk - 
13. listopadu 2018
10:15

Konečně padl rozsudek za odporný zločin, který loni otřásl celým světem. Čtveřice gangsterů v jihoafrickém Stellenbosch přepadla a unesla dva studenty – Hannah a Cheslina. Mladíka zbili až na pokraj smrti a jeho kamarádku nejprve brutálně znásilnili a nakonec ji ubili kamenem. Z vězení se teď jen tak nedostanou.

Čtveřice, kterou tvoří Vernon Witbooi (33), Geraldo Parsons (27), Nashville Julius (29) a Eben Van Nieberk (28), za sebou měla už předtím bohatou kriminální minulost. Loni v květnu na ně bohužel narazila i dvojice studentů Hannah Cornelius (†21) a její kamarád Cheslin Marsh (22), která se vracela z večírku. Gangsteři je nejdříve okradli a unesli.

Z okamžiků, které následovaly poté, vstávají chlupy hrůzou. Ani Nashville Julius na to neměl žaludek a raději odešel pryč. Jeho tři kumpáni nejdříve uneseného Cheslina bili cihlami do hlavy, až se mladík sesul k zemi a upadl do bezvědomí. Jeho nehybné tělo následně nechali svému osudu – mysleli, že už je mrtvý. Cheslin však nakonec vyvázl živý, ale odnesl si doživotní následky. Jeho kamarádka takové štěstí neměla…

Krásnou a talentovanou studentku Hannah znásilnili, a to takovým způsobem, aby jí přivodili co největší bolest. Žadonila o život, ale gauneři byli neúprosní. Van Nieberk ji nejdříve bodl a Witbooi jí na hlavu hodil kámen vážící 37 kilo!

Násilníci během několika líčení neprojevili ani kapku lítosti a chvílemi se dokonce smáli od ucha k uchu, což bylo vzato v potaz jako přitěžující okolnost. Hrůzný čin byl proveden s tak nevídanou brutalitou, že soudkyně Rosheni Allie vynesla exemplární tresty. Dále označila znásilnění a vraždu za ty nejhorší a nejkrutější formy násilí. Každého z trojice vrahů poslala za loupež, trojnásobný únos, znásilnění a vraždu na 70 let do vězení. Julius si za loupež a únos odsedí 15 let.

zkzkz ( 13. listopadu 2018 18:25 )

hafblaf ( 13. listopadu 2018 16:58 )

Nedivím se, že se špinavé huby na fotce smějí, do smrti je budou živit a starat se o ně.

5nastolevceskych ( 13. listopadu 2018 16:43 )

Soudruh Zeman vrahům (Kajínek) dává milost. Metály až příště, 28.10.

johanvonbahnhof ( 13. listopadu 2018 16:38 )

Tyhle bestie by si zasloužily "exemplární trest" jedině v podobě pneumatika kolem krku, polít benzínem a... To by byl pro tyhle odporné xichty skutečný exemplární a velmi přiměřený trest!

pupak ( 13. listopadu 2018 15:05 )

Exemplární trest by byl, kdyby těm primátům také rozmlátili kamenem lebky. A pěkně pomalu, a až po tom, co by jim rozkopali nádobíčko.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání