Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Prosila o život, hlavu jí rozdrtili kamenem. Hrůzné detaily vraždy krásné Hanny (†21)

Autor: chal - 
27. října 2018
12:21

Zrůdy! Jinak se ani nedá mluvit o čtveřici mladých mužů, kteří loni v květnu brutálně zavraždili mladou a krásnou jihoafrickou studentku Hannu (†21). Dívka si před smrtí neskutečně vytrpěla a své únosce prosila, aby ušetřili její život. Jeden z násilníků u soudu popsal, jak chladnokrevně si jeho kumpáni počínali. A jeho výpověď rozhodně není nic pro slabé povahy. Způsob, jakým mladou krásku zabili, je totiž skutečně otřesný...

V květnu minulého roku seděla dívka v autě před domem spolužáka Cheslina, kterého vezla domů. Na parkovišti se pár zapovídal, což se stalo dívce osudným. Čtveřice pachatelů si je vyhlédla a studenty donutila s nimi odjet ukradeným autem na odlehlé místo. Nejdřív měl zemřít Cheslin. Mladíkovi lupiči přikázali, aby si lehl na zem. Pak schytal několik ran cihlami do hlavy, než omdlel. Naštěstí se po nějaké době probral a s obrovskými bolestmi zvládl vyhledat pomoc.

Mladá kráska mezitím prožívala skutečný horor. Vernon Witbooi (33), Geraldo Parsons (27), Nashville Julius (29) a Eben van Nieberk (28) ji v kufru odvezli na jiné místo. Dívka tušila, že jí jde o život, a začala své únosce úpěnlivě prosit, aby ji pustili a dokonce jim slíbila, že jim za to dá, co budou chtít.

„Hannah řekla, že s ní můžeme mít sex, když ji pak pustíme,“ vypověděl plačící Geraldo Parsons. „Nechtěl jsem ji znásilnit, mám přítelkyni a dítě, ale stejně jsem to udělal,“ dodal šokující informaci. Dívku prý postupně znásilnili i Witbooi a Nieberk. Zbylí tři pachatelé sice přiznali svou přítomnost na místě zločinu, ale tvrdí, že se na znásilnění ani vraždě nijak nepodíleli.

Podle spolupracujícího Parsonse ale více či méně aktivní byli všichni jeho kumpáni. „Nejdřív nechtěla vylézt z kufru. Držela se uvnitř auta a začala panikařit. Pak přišel Eben a bodl ji nožem. Když potom šla, krvácela,“ uvedl. Hannah násilníci odvedli kus od auta. Parsons tvrdí, že ji chtěl pustit, ostatní ale byli proti. „Vernon přijel s kamenem. Řekl jsem mu, že ji nezabijeme, že už jsme zabili Cheslina. Ale Vernon jí ten kámen hodil na hlavu,“ řekl. Aby bylo jasné, že je Hannah mrtvá, jeden z mužů ji bodl nožem do krku.

U soudu zaznělo, že smrt Hanny byla extrémně bolestivá. Utrpěla řadu zranění v oblasti genitálií, krku a samozřejmě hlavy. Téměř čtyřicetikilový balvan na studentku hodili vrazi dvakrát. Soudní patoložka Deidre Abraham při výpovědi uvedla, že zranění mladé ženy nebyla slučitelná se životem. „Lebka je z velmi silné kosti. Není jednoduché lebku prorazit nebo rozdrtit, na to musí být vynaložena extrémní síla,“ řekla.

Když Cheslin popisoval, jak k únosu došlo, přímo v soudní síni se rozplakal. Únosci je prý odvezli asi 20 kilometrů od místa, kde je přepadli. Pak ho přinutili vylézt z kufru a položit hlavu na kámen. „Zavřel jsem oči a modlil se. Stáli nade mnou dva muži s cihlami v rukách. Ztratil jsem vědomí, a když jsem se probral, všude jsem cítil příšernou bolest,“ řekl o chvílích hrůzy.

Tragická událost mladíka traumatizovala, studium na vysoké škole ukončil. Následky si ponese celý život, má zjizvenou hlavu a neslyší na jedno ucho.

lukas burda ( 10. listopadu 2018 04:08 )

Přivázal bych je a začal bych je mučit když by byly na pokraji smrti rosekal bych jim palici kladivem aby trpěli co nejvíc

openha ( 3. listopadu 2018 13:00 )

NA FOTKÁCH ZE SOUDNÍ SÍNĚ SEDÍ VRAZI,VYPADAJÍ JAK POLO OPICE,TĚŽKÝ NEANDRTÁLSKÝ TYP LEBEK,TOHLE V EVROPĚ NECHCI !!!

starymlok ( 27. října 2018 22:45 )

Kytino,pokud budeme volit blbce,co jenom slibují,že udělají vše pro občany,/tím nemyslím toho japončíka Okamuru/,tak se nic nezmění. Potřebujeme v politice lidi,co tvrdě budou hájit identitu ČR. Ale ovce to nepochopí.

starymlok ( 27. října 2018 22:38 )

Nehul tolik de-bi-le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

starymlok ( 27. října 2018 22:35 )

On si to zaslouží za propitej mozek.B-l-be

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání