Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Simona zmizela na Silvestra. Doma nechala děsivý vzkaz: Díky za všechno, snažila jsem se...

Autor: dce - 
23. března 2018
06:04

Velký strach má o svou přítelkyni muž z Prostřední Bečvy. Simonu Křivákovou (48) pohřešuje už od Silvestra, kdy se nevrátila z procházky. Policistům se ji ani po téměř třech měsících nepodařilo najít. V minulosti svému partnerovi přiznala, že se něčeho bojí. Doma po sobě nechala jen děsivý vzkaz...

Simonin partner už je zcela zoufalý. "Takovou ženskou jsem ještě nepotkal a nemá...neměla...nemá Simča jedinou vlastnost, která by se jí dala vytknout. Pracovitá, tvořivá, snaživá, pořádná, čistotná - měla to všechno, co má snad jedna ze sta," řekl muž v pořadu Na stopě. Simona před nedávnem opustila rodinu a odstěhovala se. Její nový partner ji poznal v práci, později s ním Simona začala žít.

V poslední době si ovšem všiml, že se Simona chová divně - měla prý strach. Když se jí zeptal z čeho, říkala jen: "Abych měla práci, abych byla zdravá a abych měla střechu nad hlavou."

Simona ve volnu ráda chodila na vycházky po okolí Prostřední Bečvy. Na procházku šla u 31. prosince dopoledne. Z té už se nevrátila. Její přítel byl v práci, jejího zmizení si hned nevšiml. Jenže když mu ani druhý den nezvedala telefon a doma nebyla, zajel k ní do práce. Ani tam ji nenašel...

"O pohřešované ženě jsme informovali i horskou službu, se kterou dále spolupracujeme, a myslivecké sdružení. Máme za sebou i pátrací akci, do které jsme povolali i policejní vrtulník letecké služby, psovody a několik policistů. Policisté s přenosnou termovizí z vrtulníku letecké služby propátrali lesní porosty v okolí Prostřední Bečvy, Horní Bečvy, Pustevny a koryto Bečvy. Pátrání po pohřešované ženě je prozatím neúspěšné," uvedla už v počátku pátrání policejní mluvčí Lenka Javorková.

Simona doma nechala platební kartu, když ji její partner našel, vypadl z ní lísteček se vzkazem pro manžela Aleše. "Díky za všechno, snažila jsem se, Simča."

Policie po ženě nadále pátrá, nevylučuje žádnou z vyšetřovacích možností - Simona se mohla stát obětí trestného činu, vzhledem k jejímu psychickému stavu mohla ovšem také spáchat sebevraždu. Existuje i možnost, že byla obětí nehody.

sachmat ( 23. března 2018 15:57 )

Domnívám se, že žije… Jenom si potřebuje pravděpodobně dát do pořádku svůj život… Nic víc, nic míň.

sores ( 23. března 2018 11:05 )

Přesně tak,přítel jí vychválil až do nebes že je to až podezřelé!!

naidka ( 23. března 2018 10:46 )

Paní měla všechna nej - pracovitá, tvořivá, snaživá, pořádná, čistotná - měla to všechno, co má snad jedna ze sta, přesto opustila manžela - rodinu? Nový přítel ji tak vychválil, že bych se ani nedivila, že má v jejím zmizení prsty. A její poslední "děsivý" vzkaz patřil manželovi, ne jemu.

draco17 ( 23. března 2018 09:53 )

karma je ***...debile!!!

Paloma ( 23. března 2018 09:18 )

 Paní Simonko vám přejí aby jste byla zdravá,výživa a hlavně jse vrátila ke své rodině co vás moc postrádá a hledá držím palce aby to tak bylo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání