Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Matka Míši Muzikářové je vinná! Soud jí zabavil řetízek a oblečení

Autor: ljš - 
15. června 2017
10:47

Tak dlouho na sebe matka pohřešované Míši Muzikářové upozorňovala zveřejňováním extremistických příspěvků, až skončila před soudem. Kriminalisté ji obvinili z propagace nacismu a soud jim dal za pravdu. 

„Ve věci byl vydán trestní příkaz, který již nabyl právní moci. Obžalovaná byla odsouzena k trestu odnětí svobody v trvání 10 měsíců s podmíněným odkladem na zkušební dobu v trvání dvou let,“ řekla serveru Novinky.cz mluvčí ústeckého soudu Irena Jeřábková.

Eva Muzikářová si tak musí v nejbližších letech dát velký pozor na to, co na svých profilech na sociálních sítích zveřejňuje a také jak mluví a jak se obléká. Krom jejího profilu na jméno Eva Braun plného hitlerovských obrázků a nacistických komentářů bylo totiž jedním z klíčových důkazů proti ní její oblečení a doplňky.

„Nosila černou mikinu se symbolem ‚Landser‘, černé tričko se symbolem neonacismu Skinheads a hákový kříž na řetízku na krku, které ji charakterizují jako aktivní propagátorku nacismu a neonacismu,“ uvedl soud a zmíněné věci jí zabavil.

Soudce Pavel Kuděla měl o její vině jasno. „Veřejně projevila sympatie k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka a hlásajícímu rasovou, etnickou a národnostní zášť,“ uvedl.

Před trestem tak Evu Muzikářovou neuchránila ani její těžká situace. Stále se neví, kam v lednu zmizela její třináctiletá dcera Míša. Policisté po ní marně pátrají už půl roku. Situace se nezměnila ani po sebevraždě hlavního podezřelého Otakara S., který byl přítelem Míšiny matky. 

VIDEO: Takhle pátral psovod po Míše Muzikářové:

salisbury ( 15. června 2017 18:20 )

Kdyby soudce vedel nesoudil by ji za to. Nevi.

Desterz ( 15. června 2017 17:59 )

Jj. Mámu odsouději, ale když sedmnáctiletej ha.zl ojel třináctku, tak naše svědomitá policie případ... odložila!!! http://tn.nova.cz/clanek/renata-13-otehotnela-pred-vanocemi-otec-ale-trestu-unikne.h tml?utm_source=bleskcz&utm_medium=article_box&utm_campaign=detail Pomáhat a chránit. Málokdy se podaří vměstnat více pohrdání a výsměchu do pouhých dvou slov a jedné spojky...

Desterz ( 15. června 2017 17:32 )

 Hm. Takže církev křesťanská prakticky vyhubila původní obyvatelstvo Jižní Ameriky, křesťané pořádali genocidu "čarodějnic", křesťané vyhubili indiány v Severní Americe, tak počítám že přinejmenším podmínku dostane každý, koho venku uvidím s křížkem na krku!!!

obrobr ( 15. června 2017 17:10 )

debilek-carmin ( 15. června 2017 14:51 )

sám si fašista kryple

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání