Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V masce čerta surově bil dítě: Dostal 6,5 roku vězení

Jan Č. (25) dostal za týrání dítěte trest 6,5 roku vězení.
Jan Č. (25) dostal za týrání dítěte trest 6,5 roku vězení.  (Autor: Zbyněk Schnapka)
Autor: zb - 
18. srpna 2015
15:46

Tak přísný trest nečekal. Jan Č. (25) si nasazoval masku čerta, strašil a surově bil syna (4) své družky. Za týrání ho soud poslal na 6,5 roku do vězení a chlapci musí zaplatit půl milionu Kč.

Trest si má Jan Č. odpykat ve věznici s ostrahou. „Zvažovali jsme i mírnější režim, dozor. Ale za 25 let praxe jsem se s tak bezcitným člověkem nesetkala. Jeho převýchova je možná jen s pomocí represe,“ říká soudkyně Iveta Zítková. Jan Č. týral Tomáška půl roku od loňského září.

Surově ho bil a k smrti děsil v masce čerta, když hošíkova matka Blanka (39) nebyla doma. Ta obviněním z týrání nevěřila, s policií nespolupracovala a u soudu se druha zastávala. Přitom její syn měl modřiny na těle od hlavy až k patě. Na týrání upozornily učitelky ze školky a Tomáškův biologický otec.

Ani po výslechu hošíka ale neměla policie důkazy k zadržení Jana Č. Soudce tak letos v březnu povolil u nich doma odposlechy. Ty vyděsily i otrlé policisty a Jan Č. skončil ve vazbě. „Kouřil jsem marihuanu a ta ve mně vyvolávala útočnost. Klukovi jsem dal občas přes zadek. Do hlavy jsem ho nikdy neuhodil,“ hájil se Jan Č.

ft288 ( 24. srpna 2015 17:51 )

Zmlátit do bezvědomí každý den a poslední den Glock 7.65 mezi oči. Nic jiného si ten vyhulený xindl nezaslouží.

mazliva.samicka ( 18. srpna 2015 17:05 )

Klukovi nepomůže ani dvacet milionů...Z toho se vážně může počůravat klidně až do třiceti... To je neštěstí...mít takovou mámu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání