Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tělo Daniely (†36) našli zahrabané v lese: Děti o brutální smrti matky nemají tušení!

Autor: Nový Čas - 
13. května 2014
10:53

Hrozivý nález otřásá celým Slovenskem. Víc než rok se pátralo po nezvěstné Daniele Karaffové (†36). Minulý týden ale našli její nahé tělo v mělkém hrobě v Bavorsku. Policie z její smrti viní partnera. Děti Kenan (6) a Sarah (3) žijí s prarodiči na východě Slovenska. O smrti maminky zatím netuší.

Nezvěstnou matku dvou dětí našli po 14 měsících v Kapucínském  háji v Mnichově na základě anonymního udání. K identifikaci museli využít analýzu chrupu.

Kvůli podezření z vraždy Daniely skončil za mřížemi její partner Bülent A. (43), Němec tureckého původu. "Tušili jsme to už dávno, ale dozvěděli jsme se to až nyní," řekli Novému Času Danielini rodiče. "On už sedí ve vězení. My tu máme vnoučata, která o tom ještě nevědí," dodala babička.

"Danielu jsem znal. Odešla odsud už dávno. Zkoušela štěstí v zahraničí. Tam se i seznámila s tím muslimem. Byl tady i na návštěvě. Slyšel jsem, že se s ním chtěla nechat rozvést," řekl slovenskému deníku jeden ze sousedů Danieliných rodičů.

Podle přátel byl Bülent A. chorobně žárlivý. Německý server merkur-online.de uvedl, že se jejich krize vyhrotila v březnu minulého roku. Ostrá hádka zřejmě skončila smrtí Slovenky. O pár dní později už byla Daniela mezi pohřešovanými.
Podle lékařů, kteří ostatky ohledali, byla žena zbitá a uškrcená. Bülent ale mlčí a popírá, že by měl s její smrtí cokoliv společného. V případě prokázání viny mu hrozí až 25 let vězení.

mozorits ( 19. května 2014 22:37 )

Smutny pribeh ktery mel opodstatneni..........

obluda.pb ( 14. května 2014 00:00 )

a tady někdo úplně hloupej nebo tak skoro něco jako česky...

obluda.pb ( 13. května 2014 23:58 )

Jo, někdo je chytrej a někdo věští z koule...

petranemeth ( 13. května 2014 20:39 )

tady nekdo zase chytrej.......

obluda.pb ( 13. května 2014 20:34 )

Já tak nějak nechápu, co ty evropský kravky na těch přičmoudlech pořád vidí. Jsou to pro ně jen levné inkubátory plodící děti a když si to uvědomí, tak už je pozdě. Takže není koho litovat...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání