Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Monika Babišová o rodině a očkování: Dcera Vivien má problém, co syn Frederik po 1. dávce?

Autor: Jakub Veinlich - 
15. července 2021
05:00

Dcera premiéra Andreje Babiše (ANO) má problém. Nemůže se zatím nechat očkovat. Má prý vysoké množství protilátek, což naznačuje, že v minulosti zřejmě prodělala covid-19, aniž by o tom věděla. V rodině předsedy vlády tak zůstává zatím jako jediná bez vakcíny. A musí znovu na testy. Pro Blesk Zprávy o očkování v Babišově rodině promluvila paní Monika.

Premiérův syn Frederik Babiš(17) má za sebou první dávku vakcíny proti koronaviru. Do národního očkovacího centra v pražské hale O2 Universum si pro ni přišel v úterý. „Nic mu není, jen ho bolí vpich, jako každého,“ reagovala ve středu pro Blesk Zprávy manželka předsedy vlády Monika Babišová.

Ona sama přitom dostala druhou dávku vakcíny už 7. července. „Já jsem byla po druhé dávce taky úplně v pořádku, ale vpich bolel,“ dodala Babišová, kterou pro první dávku do pražské Thomayerovy nemocnice doprovodil manžel Andrej Babiš se psíkem Gigi.

Vivien je naštvaná. Na očkování nemůže

Problém s očkováním má ovšem dcera premiérského páru Vivien, která zanedlouho oslaví 21. narozeniny. „Vivi by se nechala moc ráda naočkovat a je naštvaná, že zatím nemůže,“ prozradila na svou dceru Monika Babišová. Důvod? Dcera premiéra zřejmě prodělala covid, aniž by o tom věděla.

„Nechala si totiž nabrat protilátky a má je šíleně vysoké, což jsme byli všichni překvapení. Znamená to, že musela covid prodělat, ale vůbec o tom neví, nic jí vůbec nebylo,“ je překvapená Monika Babišová výsledky své dcery, která procházela podle jejích slov i pravidelnými firemními testy. „Pravidelně se testovala a nikdy jí nevyšel pozitivní test,“ dodala Monika Babišová.

Vivien si tak na očkování počká ještě minimálně měsíc. „Nejdříve si musí opět za měsíc překontrolovat protilátky a pak se uvidí,“ dodala pro Blesk Zprávy manželka premiéra.

Covid kroužil okolo Babišů už dříve

Covid-19 přitom okolo rodiny Andreje Babiše a hlavně Vivien kroužil už vloni. Ve vánočním rozhovoru pro Blesk zprávy totiž Monika Babišová přiznala, že si nákazou prošel přítel její dcery Ilja, který žil s Babišovými tou dobou v jedné domácnosti.

„Z nás čtyř ho naštěstí nikdo neměl, ale přítel mojí dcery byl pozitivní.  A jelikož bydlí u nás doma, tak jsem to měla úplně nablízko, a vím, jaké to je. Starali jsme se o něj,“ popsala Babišová před loňskými vánočními svátky.

Pár dní po té 27. prosince si šel přitom pro první dávku vakcíny jako první v zemi samotný premiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš.

Video  Epicentrum - Václav Hořejší  - Pavlína Horáková
Video se připravuje ...

jan kolář ( 1. srpna 2022 22:32 )

Vivien je cela Bures, skoda ze nepodedila krasu po matce, ale cely ksicht ma po otci. Bude stejna lharka, udavacka, estebacka, slovenska svine. Proto ma soukromou vyuku, jinak by udavala spoluzaky, estebacka

hamili ( 18. července 2021 10:29 )

No tak to je úžasné. Vivien má vysoké množství protilátek po prodělaném covidu, o němž ani neví, že ho prodělala, nic jí nebylo, ale už se děsně těší, až se bude moci nechat naočkovat. Tzn. bude riskovat nežádoucí účinky vakcíny, kterou vůbec nepotřebuje, proti nemoci, o které ani neví, že ji prodělala a na kterou už má vytvořenou imunitu. Kolik z těch mladých lidí, co se hrnou do očkovacích center, je na tom stejně? Možná většina. Těm odborníkům, co nás nutí k očkování, se nedá věřit, možná jsou odborníky, ale ztratili zdravý rozum, stali se z nich očkovací fanatici.

bleskovka ( 18. července 2021 05:23 )

Jak si může býz jistá,že má protilátky i proti covidu.

sarina ( 17. července 2021 06:47 )

novakalex pro tebe je co závidět a lůza jako ty jen závidí, protože nic jiného než sprostě napadat a ZÁVIDĚT ani neumí.

sarina ( 17. července 2021 06:42 )

Póvl jsi tady ty a všichni co si dovolí ze závisti takto hodnotit premiérovu rodinu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa