Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Blesk tlapková vánoční soutěž opět startuje. Foťte své mazlíčky, získáte poukázky na nákup v Super zoo

Video se připravuje ...
Autor: Jana Ulrichová, Kateřina Lang - 
13. prosince 2021
05:27

Dáváte svým čtyřnohým parťákům vánoční dárky, rozbalujete je společně a pózujete přitom u nazdobeného stromečku? Dovádíte spolu na sněhu, stavíte sněhuláky a fotíte se u toho? Tak právě pro vás připravily Blesk tlapky, stejně jako v uplynulých letech, vánoční fotosoutěž.

Vítězové se mohou těšit na vouchery v celkové hodnotě 10 000 korun, které darovala Super zoo. Soutěž odstartujeme v pondělí 13. prosince a poběží až do konce roku.

V uplynulých ročnících se sešly desítky nápaditých snímků V uplynulých ročnících se sešly desítky nápaditých snímků | čtenáři

Nejen psi a kočky

Těšíme na fotky zachycující adventní pohodu, foťte své mazlíčky u vánoční výzdoby, u stromečků, u betlémů, ve sněhu nebo pod jmelím, s dárky nebo u štědrovečerní večeře. Nebráníme se žádnému nápadu. Očekáváme nejen fotky psů a koček, ale i morčat, myší, hospodářských zvířat, plazů nebo papoušků, které v uplynulých ročnících soutěž oživovaly.

V uplynulých ročnících se sešly desítky nápaditých snímků V uplynulých ročnících se sešly desítky nápaditých snímků | čtenáři

Jen jedna fotka

Jak bude soutěž probíhat? Vyberte jedinou fotku, tu, kterou považujete za nejpovedenější, a pošlete ji na e-mailovou adresu tlapky@cncenter.cz. Do předmětu napište heslo Vánoční soutěž.  Připojte stručný popisek, kde by měla být alespoň rasa a jméno zvířete, a jeho věk, a nezapomeňte připojit kontakt na vás.

Hrajeme o poukazy

Soutěž vyhodnotíme na začátku nového roku. Autoři tří vítězných snímků se mohou těšit na poukazy v hodnotě 4000, 3000 a 2000 korun, dvěma poukazy po 500 korunách oceníme i nejvtipnější snímek a snímek s nejzajímavějším příběhem.

O tyto poukazy v celkové hodnotě 10 000 korun hrajeme O tyto poukazy v celkové hodnotě 10 000 korun hrajeme | Jana Ulrichová

Nákup v Super zoo

Vouchery do soutěže darovala Super zoo. Výherci je budou moci využít v kterékoliv z jejich 140 prodejen, které mají po celé republice, nebo v jejich e-shopu. Pořídí tam kompletní vybavení pro jakéhokoli mazlíčka, vybrat si mohou také z velkého množství kvalitních krmiv, pamlsků a hraček.

Výherci budou moci poukázky utratit v kterékoli ze 140 prodejen Super zoo, nebo v jejich e-shopu Výherci budou moci poukázky utratit v kterékoli ze 140 prodejen Super zoo, nebo v jejich e-shopu | Jana Ulrichová

Jde jen o dobré nápady

Soutěžní snímky budeme, tak jako v uplynulých ročnících, průběžně zveřejňovat na sociálních sítích, tedy na našem facebooku a instagramu. Vítěze, kteří pošlou nejlepší, nejnápaditější a nejvtipnější fotky, vybere tým Blesk tlapek, a jejich autory pak odmění. Nejde o „lajky“, ale pouze o dobré nápady, pevnou ruku a dobré světlo.

Zobrazit celou diskusi