Výherkyně hlavní výhry 500 000 Kč:
Ivanka Minksová, střední Čechy

Výherci denní výhry 5 000 Kč:
Květuše Sedlmaierová, Děčín
Lydie Hroncová, Černíkovice
Antonie Hašová, Veselí nad Moravou
Bohumil Klikorka, Poniklá
Bohumil Hejtman, Přelouč
Libuše Krupová, Most
Anna Svobodová, Týnec nad Sázavou

 

Hra o 1 x 500.000 Kč a 7 x 5.000 Kč

Termín hry: 17. – 26. srpen 2012

Jak hrajeme:

  • Dne 17. 8. 2012 vyjde v titulu Blesk magazín, který je přílohou deníku Blesk, hrací karta.
  • Zároveň každý den vychází od 17. - 24. 8. 2012 v deníku Blesk a Nedělním Blesku jednotlivé výherní kupóny, které si čtenář vlepuje do hrací karty.  
  • Příslušný výherní kupón pro každý den si zároveň může čtenář nahradit pomocí SMS ve formátu SLOVO mezera DATUM mezera CISLOKARTY (příklad: SLOVO 0608 123456 – dokoupení náhrady kupónu z 6. 8.) zasláním na číslo 907 99 15. Obratem obdrží SMS nahrazující výherní kupón. Dokoupení je možné od následujícího dne.
  • S hrací kartou lze hrát každý den denní hru o 5000 Kč. Denní hra se hraje od 17. do 23. 8. 2012 tj. 7 hracích dní. Čtenář zasílá odpověď (slovo uvedené na výherním kupónu platném pro daný hrací den) pomocí SMS v době určené pro příjem zpráv, tj. každý hrací den 5.00 hod. do 24.00 hod. na číslo 907 99 15 ve tvaru: DEN mezera SLOVOZKUPONUTENTODEN mezera CISLOKARTY (příklad: DEN LETO 123456
  • Hlavní hra o 500.000 Kč: poslední hrací den tj. 24. 8. 2012 vyjde v deníku Blesk poslední výherní kupón a soutěžní otázka. Čtenář zasílá správnou odpověď pomocí SMS v době určené pro příjem zpráv, tj. od 24. 8. 2012 (0.00 hod.) do 26. 8. 2012 (24.00 hod.) na číslo 907 99 15 ve tvaru: HRA mezera ODPOVEDNAOTAZKU mezera CISLOKARTY (příklad: HRA JACKPOT 123456) Potvrzení o doručení odpovědi bude zasláno obratem. Zároveň odpověď na soutěžní otázku vpisuje soutěžící do posledního nalepeného kupónu na hrací kartě.

 

Cena 1 SMS je 15 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier Axel Springer CZ a.s.                         Infolinka: 245 001 115, po-pá 9-16 hod. Více na www.blesk.cz/premie, www.platmobilem.cz

Hlavní výhru 500.000 Kč vyhrává 1 účastník soutěže, který správně odpověděl na soutěžní otázku a jehož SMS zpráva bude v době určené pro příjem SMS zpráv doručena jako 5000. SMS zpráva v pořadí ze všech SMS zpráv obsahujících správnou odpověď.

V případě, že do soutěže přijmeme méně SMS zpráv se správnou odpovědí než 5000., vyhrává soutěžící, jehož SMS obsahuje správnou odpověď a byla přijata do systému jako poslední v pořadí. 

Podmínkou pro vyplacení výhry je:

- předložení hrací karty buď s vylepenými všemi výherními kupóny ve správném pořadí a do správných polí, nebo, pokud některý výherní kupón chybí, může být nahrazen jeho dokoupením prostřednictvím SMS, v takovém případě bude dokoupení ověřeno ve výpisu SMS s dokoupenými výherními kupóny. Podmínkou pro uznání dokoupeného kupónu, který si lze dokupovat po dobu trvání soutěže, tj. do 26. 8.2012, je shoda čísla výherní karty a čísla karty v zaslané SMS a

- předložení SIM karty, ze které byla výherní SMS zpráva odeslána, společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. a

- podpis čestného prohlášení připraveného společností Ringier Axel Springer CZ a.s. potvrzujícího skutečnost, že výherce je majitelem výherní karty a odesilatelem výherní SMS zprávy. V případě pochybnosti, zejména pokud více osob uplatňuje vlastnictví výherní karty a/nebo odeslání vítězné SMS zprávy, je společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. oprávněna buď vydat výhru osobě, která předložila současně výherní kartu a SIM kartu, ze které byla odeslána výherní SMS a podepsala čestné prohlášení, nebo podmínit vydání výhry kromě splnění výše uvedených podmínek předložením písemné dohody mezi všemi těmito osobami o tom, jak má být výhra vyplacena, do 30ti dnů poté, co společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. odeslala výzvu k předložení této dohody SMS zprávou na číslo výherní SIM karty. Marným uplynutím této lhůty propadá výhra ve prospěch společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s.

 

Cena bude předána nejpozději do 14 dnů po splnění podmínek pro její předání, a to v sídle Ringier Axel Springer CZ a.s. Výherci bude v tomto termínu předán certifikát potvrzující výhru a samotná finanční částka bude poukázána výherci bankovním převodem na bankovní účet sdělený výhercem do jednoho měsíce od předání certifikátu.

 

Denní hra o 5000 Kč probíhá denně od 17. do 23. 8. 2012. Denní výhru získává každý den jeden soutěžící, který zaslal slovo z výherního kupónu platného pro daný hrací den a jehož SMS zpráva byla v daný hrací den v době od 5:00 hod. do 24:00 hod. doručena jako 500. SMS zpráva v pořadí ze všech SMS zpráv obsahujících správnou odpověď. V případě, že do denní hry přijmeme méně SMS zpráv se správnou odpovědí než 500., vyhrává soutěžící, jehož SMS zpráva obsahuje správnou odpověď a byla přijata do systému jako poslední v pořadí.  

 

Pro stanovení doby a pořadí doručení SMS zprávy je rozhodující čas a pořadí, ve kterém byla přijata do systému pro příjem SMS zpráv, provozovaného společností Ringier Axel Springer CZ a.s. Do soutěže budou zařazeny všechny SMS zprávy ve správném tvaru obsahující správnou odpověď, které došly v době určené pro příjem SMS zpráv. Při určení pořadí se přihlíží pouze k SMS zprávám ve správném tvaru obsahujícím správnou odpověď. Na každou hrací kartu, na kterou posílá soutěžící odpověď pomocí SMS, může být do hlavní hry zasláno maximálně 50 SMS. Počet SMS zaslaných na každou hrací kartu do denní hry není omezen.

 

Hrací karta bude distribuována s vydáním titulu Blesk magazín, který je přílohou deníku Blesk.

 

Organizátorem soutěže je společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18-ti let. Organizátor neodpovídá za nedoručení SMS. Účastí v soutěži – tzn. odesláním SMS zprávy organizátorovi akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat. Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie v deníku Blesk, Nedělním Blesku a na internetovém serveru www.blesk.cz. Účastník soutěže dále dává souhlas s tím, že společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, odpověď na soutěžní otázku, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje, za účelem realizace soutěže a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. Tyto osobní údaje jsou poskytovány na dobu neurčitou a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. a jejich rodinní příslušníci.

 

V Praze dne 2. července srpna 2012