Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Topolánek, Drahoš a Horáček důvěrně: Jak to mají se slipy a co je rozbrečelo?

Video se připravuje ...
Autor: Mii - 
11. ledna 2018
15:00

Tři kandidáti na českého prezidenta a jedna jízda taxíkem na Hrad. Mirek Topolánek, Jiří Drahoš a Michal Horáček si s moderátorem Ondřejem Novotným vyzkoušeli, jak vypadá cesta na jejich budoucí potenciální sídlo. A prozradili při tom nevšední detaily ze života – třeba jestli preferují trenky nebo slipy. Hodnotili také pozitiva na svých protikandidátech.

Řeč byla například o osobním mottu. Drahoš citoval Masarykovo „pokud má demokracie nějaké nedostatky, odstraňme ty nedostatky, ale ne tu demokracii“, Topolánek zas uvedl „starosti si dělám, až přijdou, ať si je nedělám zbytečné.“ Na Horáčka otázka nepadla, ale prozradil, že během boje o Hrad získal velké množství nových přátel.

Video  Drahoš v taxíku na Hrad: „Už není důvod volit Zemana.“ A za co ho chválí?  - Ondřej Novotný pro Blesk.cz
Video se připravuje ...

Všichni tři se shodují, že sport je velmi důležitý. Topolánek by rád v úřadě prezidenta pokračoval v pravidelných víkendových trénincích hokeje a Horáček v tenise. Drahoš aktuálně tolik nesportuje, ale v mládí „byl všestranný“. A dodal, že má rád fotbal a je Slavista.

Tématem byla i auta. Drahoš by si rád jednou rád pořídil BMW, ale sám říká, že už se to asi nestane. A rovnou moderátorovi pochválil jeho vůz stejné značky. Topolánek obdivuje nový model elektromobilu Tesla. Jen Horáček si už svůj motorový sen splnil – vždy toužil po Jaguárovi a toho si také pořídil.

Video  Taxi na Hrad – Michal Horáček  - Ondřej Novotný pro Blesk.cz
Video se připravuje ...

Kandidáti prozradili i intimní věc – mají radši trenýrky, nebo slipy? Topolánek s Drahošem se shodují, že rozhodně vítězí trenýrky. Horáček sdělil, že je mu to vlastně jedno. Nosí to, co má zrovna doma čisté.

O českém národu Drahoš říká, že má skvělý smysl pro humor. Horáček souhlasí a o českém humoru mluví rovnou jako o „podvratném“. Topolánek je kritičtější, český národ byl podle něj „připos*aný“, ale lepší se to. Souhrnně nicméně všichni souhlasí, že nejlepším českým prezidentem byl Tomáš Garrique Masaryk.

Video  Topolánek v taxíku na Hrad: Plakal u Pretty Woman, ukázal medaili, zpíval Olympic  - Ondřej Novotný pro Blesk.cz
Video se připravuje ...

Na otázku, jaká pozitiva mají protikandidáti, se musela trojice zamyslet. Topolánek jako výhodu Zemana uvádí, že je politik. Drahoš je podle něj slušný a Horáček srdcař. Drahoš zas o Zemanovi říká, že je dobré, že jezdil za lidmi, Horáčka vnímá jako výborného textaře a Topolánka jako zkušeného politika. Horáček si také myslí, že Zeman bodoval cestami za lidmi. Drahoš bude podle něj skvěle klást věnce a s Topolánkem se dobře mluví.

Nakonec, co jste možná nevěděli – Horáček si užívá seriál Hra o trůny. Topolánek naposledy brečel u filmu Pretty Woman a Drahoš rád vaří ryby.

Video  Osm kandidátů na prezidenta v Blesku: Prošli zkouškou z Ústavy, protokolu a zpívali hymnu  - Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

Vše o volbách prezidenta ČR 2018 čtěte zde

Autorské komentáře k volbám prezidenta ČR čtete na Reflex.cz

Doporučujeme
zvonekdozahrady ( 11. ledna 2018 18:57 )

 Drahoš věděl že preferuje trenýrky ? Tak aspoň něco že ví ten naškrobenej panák.

al.bunda ( 11. ledna 2018 18:14 )

Bóže to je taková tupárna,vůbec se Zemanovi nedivím že do takové sr@čky nešel.Ale chlap z gulama říkal jak si oblíká slipy,první den prý to je jedno a pak hnědým dozadu

luder ( 11. ledna 2018 15:40 )

Drahoš byl nasazen EU hlavně proto, aby naši zemi osídlil Afroarabskými migranty; o dalších kandidátech krom P. Hanniga lze též pochybovat!Je třeba volit Zemana jako nejmenší zlo!

draco17 ( 11. ledna 2018 12:56 )

pravda ...banda hajzlů se dere na hrad,po nich nezůstane nikde ani smrad...zmizí na smetišti dějin...šmejdi!!mají smůlu lidi volí Zemana!!!

cikanbanga ( 11. ledna 2018 12:51 )

ZEMAN ZNOVU 2018-Češi volí Miloše, ne čur@ka Drahoše. ZEMAN ZNOVU 2018

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa