Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zeman vzkázal Horáčkovi: Špatně vidíte. A mluvil o „hnusu“ na běžkách

Autor: simao - 
12. března 2017
12:15

Michal Horáček svůj dotaz pro Miloše Zemana v pořadu S prezidentem v Lánech pojal po svém. Zeptal se Zemana, proč používá trekingové hůlky k běžkám. Zeman se nedávno nechal zvěčnit právě na lyžích.

Jde o dva soupeře z prezidentské volby, Miloš Zeman přitom upozorňuje, že na útoky svých konkurentů odpovídat nebude. Na dotaz Michala Horáčka, položený v jubilejním 10. díle pořadu S prezidentem v Lánech, však odpověď měl.

„Dobrý den, vážený pane prezidente, mezi námi sportovci, se chci zeptat, jakými vosky mažete ty své běžky, když trénujete na Vysočině a proč k tomu používáte trekingové hůlky. Předpokládám, že si to všechno chcete ztížit,“ tázal se Horáček Zemana.

„Nevím, jestli vy jste sportovec, pane Horáčku, ale já sportovec určitě nejsem,“ odpověděl Zeman.

Běžkař Zeman: Neměl jsem trekingové hůlky

„Pokud jde o běžky, mám v komoře troje - jasanové poloběžky. A ty jsem mazal takovou hnusnou, páchnoucí hmotou, která se pak rozžehlovala žehličkou. Pak mám v komoře fischerky, které, jak dobře víte, se mazat nemusí. A teď mi žena asi před 10 lety koupila sporteny a k těm právě tyto hůlky,“ odvětil na Horáčkův dotaz Zeman.

Podívejte se na celou reakci Miloše Zemana, co všechno vzkázal Horáčkovi?

Do Horáčka si rýpl, že patrně špatně vidí. „Bohužel, zřejmě vám neslouží zrak, protože kdybyste se podíval pořádně, tak zjistíte, že ty hůlky nejsou trenkingové, ale že jsou běžecké,“ tvrdí Zeman. „Vzpomněl jsem si na název toho hnusu, jmenovalo se to Skare,“ dodal prezident.

Zeman přitom běžky zmínil v pořadu ještě před Horáčkovým dotazem. Postěžoval si totiž, že pro něj poněkud zimní sporty na Vysočině ztratily na atraktivitě. „Vyjel jsem si na chalupu na Vysočinu s tím, že budu týden na běžkách. A najednou jsem zjistil - ono také přišlo tání, mimochodem - a najednou jsem zjistil, že už mám tak bolavé nohy, že to, co jsem na těch běžkách zvládal dřív, to už nezvládnu,“ uvedl Zeman.

Prezident Zeman o kandidatuře: Proč nepůjde do žádné předvolební debaty?

Zeman na další kandidáty útočit nebude

Miloš Zeman během své páteční tiskovky, kdy Česku oficiálně oznámil, že bude kandidovat, uvedl, že se rozhodl při své další kandidatuře nevést žádnou osobní prezidentskou kampaň.

„Zavazuji se, že nebudu útočit na žádného ze svých protikandidátů, a pokud on bude útočit na mě, nebudu na tyto útoky odpovídat. Zavazuji se, že i když i moji oponenti považovali televizní diskuse za moji nejsilnější zbraň, nebudu se účastnit z důvodu, který jsem teď právě uvedl, žádných rozhlasových ani televizních diskusí,“ tvrdil Zeman.

„Jinými slovy, s pokorou, která mně jinak vůbec není vlastní, vložím svůj osud do rukou občanů této země a samozřejmě, že se plně podřídím jejich rozhodnutí,“ dodal.

VIDEO: Michal Horáček se prý modlil, aby Miloš Zeman kandidoval. Proč?
Video  Horáček se modlil v kostele, aby Zeman kandidoval: Lidi mu vystaví účet za virózky.  - Vera Renovica, Petr Soukup
Video se připravuje ...

VIDEO: Takhle Zeman oficiálně oznamoval, že bude znovu kandidovat
Video  Miloš Zeman: Proč znovu kandiduje? Celý záznam jeho tiskovky  - Blesk TV
Video se připravuje ...

 

Video: Podívejte se na celý záznam pořadu S prezidentem v Lánech 

SPECIÁL: PREZIDENTSKÉ VOLBY 2018 ZDE

Doporučujeme
lawyer ( 13. března 2017 14:22 )

Horáčku jsi hrozný ubožák o kterého bych si neopřel ani lopatu. Myslíš, že uražením prezidenta, si zvýšíš své ego, které pochybuji, že by jsi nějaké měl.Je neskutečné co jsi o sobě myslíš.

cabogaj ( 13. března 2017 11:46 )

Odporný, namachrovaný vekslák, ten Horáček. Pane Bože chraň nás před takovými Hořáčky, ču ráčky.

fouk.si ( 13. března 2017 07:39 )

Ten namachrovaný blb Horáček by si měl radši nechat udělat nový umělý zuby

borka30 ( 13. března 2017 00:43 )

Horáčku, jste blbější než jsem i o vás myslela. Vaše kampaň i s těmi vašimi poradci je ubohost sama. Umíte i něco jiného, než jenom rýpat do pana Zemana? Běžte s Vašáryovou kandidovat na Slovensku.

melindala ( 13. března 2017 00:36 )

Tak on nema jine tema nez Zemana a prazdne fraze.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa