Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zeman u Trumpa: Přemluví ho a dostane do Prahy druhou Ivanu?

Autor: vr - 
7. ledna 2017
05:51

Jednu Ivanu (51), první dámu, už má doma. A druhou by nejradši viděl na americké ambasádě v Praze. Kolem angažmá exmanželky zvoleného amerického prezidenta Donalda Trumpa (70) je ale pořád spousta otazníků. Jak chce Miloš Zeman „ukecat“ šéfa USA, aby vyslal zlínskou rodačku Ivanu Trumpovou (67) do srdce Evropy?

Na to se pokusí David Vaníček (32) získat odpověď v neděli v 11:00, kdy bude moderovat debatu se Zemanem v pravidelném pořadu Blesk.cz S prezidentem v Lánech.

Blonďatá Ivana si o funkci řekla sama a dodala, že miluje jitrnice a tlačenku. Její záliba v mastném jídle v kombinaci s možností, že bude mít přes Trump přímou vazbu na nejmocnějšího muže planety, Zemana velmi rozradostnily.

„Říkal jsem panu prezidentovi Trumpovi, že bych velmi uvítal na základě jejího vlastního zájmu, kdyby se paníIvana Trumpová stala velvyslankyní,“ interpretoval pak na Frekvenci 1 rozhovor s »Doníkem«, který ho dokonce pozval na návštěvu Bílého domu.

Vyhráno ale český prezident nemá. Podle informací z Trumpova týmu by si totiž jeho lidé přáli na pražské ambasádě někoho serióznějšího, než je milovnice party a mladých milenců, která navíc nemá diplomatickou zkušenost.

Není proto vyloučeno, že bude muset Zeman u Trumpa, s nímž jinak sdílí mnoho společných názorů zejména na boj s terorismem, ještě trochu zalobbovat. Jestli do té doby jméno velvyslance či velvyslankyně nepadne, kupříkladu na návštěvě Washingtonu, kterou má naplánovanou na duben…

diella ( 8. ledna 2017 10:52 )

Jaká druhá Ivana v Praze ? Vždyť se všeobecně ví, že se paní Zemanová vyhýbá soužití s manželem : když je on v Praze, dlí ona v Lánech ... a naopak.

londynskypes ( 7. ledna 2017 17:10 )

to jsou x i c h ti

Hunt ( 7. ledna 2017 13:47 )

avast:No,aby nebyla Trumpka ve větším šoku z Ovčáčka!

Hunt ( 7. ledna 2017 13:43 )

tramping:Pedofile,praví trampové by tě vyváleli v prasečích hov.nech a potom hodili na smetiště!

Hunt ( 7. ledna 2017 13:38 )

Vy iddioti z Blesku-"určitě" bude záležet na přímluvě toho hovadského šmejda Zemana!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa