Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zeman s chotí pořádají v lednu na Hradě ples. Lístek stojí osm tisíc

Autor: ČTK, val - 
31. prosince 2016
15:00

Prezident Miloš Zeman s manželkou Ivanou uspořádá v roce 2017 na Pražském hradě charitativní ples. Tentokrát se uskuteční 20. ledna, informoval hradní mluvčí Jiří Ovčáček. Vstupenka bude stát 8 000 korun a výnos z plesu půjde po uhrazení nákladů do nadačních fondů, které zřídili Zeman a jeho manželka.

Stejně jako v uplynulých letech se ples bude konat ve Španělském sále a v přilehlých prostorách. V ceně vstupenky bude podle Ovčáčka i „bohatá tombola“. O jaké ceny půjde, Hrad nezveřejnil.

Letos hosté mohli vyhrát večeři s prezidentským párem, mezi cenami byl například výlet na olympiádu do Brazílie, divočák nebo bezplatné užívání Škody Fabie.

Zisk z plesu bude převeden do nadačních fondů Zemanových. Prezident původně svůj fond určil na splácení státního dluhu, loni se ale rozhodl peníze převést na Fond ohrožených dětí, který provozuje klokánky pro děti v tísni. První dáma peníze ze svého fondu využívá pro sociální účely, pomáhá například domovům pro seniory.

Letos na plesu vystoupili zpěváci Petra Janů, Petr Kolář, Janek Ledecký nebo Michal David. Zúčastnilo se ho kolem 400 lidí.

Podívejte se, jak se zatím poslední ročník vyvedl:

londynskypes ( 2. ledna 2017 12:36 )

vy k r m e n a zlatokopka si hraje na pr v n i damu ...hned přicupitala od drivejsiho vztahu zase k manzilkovi

avast ( 1. ledna 2017 23:23 )

Ivana si opět vytrpí taneční stres.

tgbg ( 1. ledna 2017 07:15 )

Bohužel Zeman je schopný a ochotný udělat všechno pro svůj prospěch a úspěch. Je mu srdečně jedno, že zaprodává opět naši republiku do rusko-fašistického otroctví. Zeman touží jenom po tom, aby vstoupil do historie a aby se opět stal prezidentem a ve všem se vyrovnal svému rivalovi a sokovi z Prognostického ústavu V. Klausovi. Tomu je Zeman ochoten obětovat všechno, i vlastní stát a národ. Ostatně i Prognostický ústav byl založen v r.1984 na popud KGB-Andropova-Rusů-Sovětského Svazu. Proč a co v něm tito lidé dělali Jiří Dolejš,Karel Dyba,Zdeněk Hrubý Tomáš Ježek, Václav Klaus,Rita Klímová (externě jako překladatelka a ekonomka),Karel Koecher – československý špion,Valtr Komárek – vedoucí ústavu,Karel Kouba,Josef Kreuter,Jiří Mihola – poslední ředitel,Jan Mládek,Miloslav Ransdorf,Miroslav Singer,Adolf Suk,Jaroslav Šedivý,Zdeněk Tůma,Růžena Vintrová – zástupkyně ředitele (1984–1993),Miloš Zeman si může každý zjistit a domyslet.

jetstream ( 31. prosince 2016 16:48 )

naprosta jednicka dvakrat soudem uznany lhar, podvadi ze odvola kanclere a smeje se vsem do xichtu, putinuv agent a cinsly nohsled. opravdu naprosta jednicka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa