Po úspěšném představení začala bujará party, na kterou vedle herců z Carmen přišli všichni, co v českém showbyznysu něco znamenají. Zatímco Carmen Lucie i po náročném výkonu zvládala a ochotně rozdávala rozhovory, vyčerpaný Noid téměř okamžitě z večírku utekl. Očividně mu nevonělo společné fotografování stále ještě s manželkou Lucií.

Blesku.cz se také podařilo získat exkluzivní informace o rozvodu Bílé a Noida. Prozradila je Noidova maminka, která se o syna stará místo manželky. "Ať už je to za námi, všechno přebolí," nechala se slyšet paní Bártová.

Lucie Bílá s maminkou Václava Noida Bárty
Autor: Ladislav Křivan

"U Lucčina právníka jsem shodou okolnosí kdysi pracovala. Svět je malý," smála se maminka muzikálového Garcii.

V roli bouřliváka Garcíi exceloval Bílé manžel Václav Noid Bárta a místy to vypadalo, že je to hlavně jeho představení. Hlavní mužské role Josého se chopil Robert Jícha.


Při podobných situacích bývá zvykem, že se hlavní herecký pár chodí klanět společně. Ne tak u Carmen a Josého v podání Lucie Bílé a Roberta Jíchy.

Lucie Bílá se chodila klanět sama a poté se mezi ostatními tiskla ke svému manželovi Noidovi.

Nebyl to ale on, kdo dal své ženě polibek. Byla to Lucie Bílá, která políbila jeho.

Fotogalerie
16 fotografií

Noid ho přijal navzdory bujaré atmosféře z vydařené premiéry se zjevnými rozpaky. Po polibku začal od své partnerky ustupovat, až se ocitl mezi herci vedlejších rolí.Nakonec si našel místo mezi klauny a Lucie Bílá zůstala stát sama mezi dvěma vojáky.

Deník Blesk jako první informoval, že Lucie Bílá a Václav Noid Bárta podávají žádost o rozvod.