Formality kolem Vánoc neřeší pouze obyčejní smrtelníci, ale například také Kate Middletonová s princem Williamem. Ti každoročně, stejně jako královna Alžběta II. (93), rozesílají svým blízkým, přátelům a známým pohlednici s vánočním blahopřáním, které letos nečekaně uniklo na veřejnost.

Podle deníku Huffington Post měl potřebu se s touto vánoční pohlednicí pochlubit letecký důstojník Dawn McCafferty, který ji vyfotil a snímek umístil na twitter. O chvíli později mu patrně došlo, že by z toho královská rodina neměla radost, protože to přece jen nebylo určeno očím široké veřejnosti, a fotku smazal. Jenže, jak se říká, pozdě bycha honit, a tak si někteří rychlíci stihli obrázek uložit. Ten se nyní šíří sociálními sítěmi.

„Přejeme veselé Vánoce a šťastný nový rok,“ stojí ve psaní nepříliš zvláštní a neoriginální přání, které je doplněno fotkou celé rodiny a podepsáno pouze „Catherine“. Nejvíce zarážející je, že vánočním dojmem takřka vůbec nepůsobí. Naopak celá rodinka – Kate, William, George (6), Charlotte (4) a Louis (18 měsíců) – je na snímku oblečena spíše letně, v pozadí za nimi je vidět kvetoucí keře a jejich kulisa v podobě veteránu motocyklu také nevyznívá zrovna svátečně. Nutno ale uznat, že bez ohledu na roční období se fotka povedla a rodina na ní vypadá jako reklama na štěstí.

VIDEO: Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi.

Video
Video se připravuje ...

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi. @kensingtonroyal

Fotogalerie
52 fotografií