Rozsáhlý tým aranžérů se ve třetím patře Kotvy pořádně činí - přípravy na Vánoční jarmark Blesku, který bude největšími trhy v Česku, jsou v plném proudu.  Brány se otevřou už v pátek v 9 hodin. Ve 25 stáncích nabídnou své ruční výrobky první prodejci, zkrátka nepřijdou ani děti - čeká na ně totiž Ježíškova pošta a vánoční strom s dárky. 

V sobotu si děti budou moci vyzkoušet zručnost v dílničkách, mohou si vyrobit krásná vánoční přáníčka, vločky či andílky i třeba betlém ze Sluníčka a Mateřídoušky. Od 15 do 16 pak na ně čeká pohádka Ať žijí strašidla v podání Metropolitního divadla. V 17 pak začne povídání o Vánocích. Od 10 do 12 a od 13 do 18 pak Kroužky.cz představí kreativní dílny, kde si malí i velcí budou moci vyrobit třeba lampičku ze zavařovačky s vánočním motivem nebo adventní věnec.

Bohatým programem nabitá je i neděle na Vánočním jarmarku Blesku. Stejně jako o den dřív budou probíhat vánoční dílničky pro děti a kreativní dílny. Od 10:30, 13:30 a 16:30 pak na dospělé čekají speciální workshopy - s Bleskem pro ženy si budou moci vyrobit vánoční dekorace a adventní věnce. Také v sobotu i v neděli na děti čeká Ježíškova pošta a vánoční strom s dárky.

Fotogalerie
6 fotografií