Co ho přimělo se přihlásit? Rozhodně se nejednalo o žádnou sázku s přáteli, ačkoli by tomu mohla nasvědčovat rozklepaná kolena po prvním výstupu. „Jsem tak trochu exhibicionista. Takže ta představa si tohle zažít se mi hned zalíbila,“ prozradil Blesk.cz o tom, že neváhal na jedinou minutu. Důkazem toho je i to, že se stal jedním z 22 modelů, kteří odhalili krásy svého těla.

Koncept výstavy Voayer totiž není založen na výběru dokonalých křivek. Zakladatel Mário Petreje vždy na výstavu vybírá ty, kteří se ozvou jako první. Jakmile se naplní požadované číslo, další už odmítá. Fotografie přitom pánové (ani v minulosti dámy) neposílají. A tak díky rychlé reakci Lukáše, si mohly Pražanky sáhnout na statného potetovaného muže, který se po celou dobu výstavy usmíval blažeností.

Nervozita z cizích dotyků

V těsné blízkosti při dotyku, kdy se Lukášovi chvělo tělo, bylo znát, že takovéto osahávání od cizích lidí v latexových rukavicích rozhodně nezažívá denně, naopak že je tento zážitek pro něj něčím úplně novým. „Nemohl jsem ani dospat. Neustále jsem se nervozitou budil... A ještě teď se třesu, ale užívám si to,“ svěřil se smíchem Lukáš.

Přesto sadomasochistická tématika, kterou je výstava ověnčena, není Lukášovi tak úplně cizí. „Čas od času si zajdu do jednoho pražského BDSM klubu, kde bývají nejrůznější akce. Ale takovýto zážitek, kdy se mě dotýkají úplně cizí lidé, mám poprvé,“ řekl pro Blesk.cz.

Pokud jste promeškali víkend Voayer, nezoufejte. Nahého Lukáše bude s největší pravděpodobností možné potkat bez svršků a spodků znovu. V dubnu totiž zakladatel konceptu Voayer Mario Petreje otevře celoroční galerii oslavující nahotu přesně v tomto duchu. „Pokud to vyjde, tak si to určitě rád znovu zažiju. Je to úžasný pocit,“ řekl na závěr Lukáš.

Nasajte atmosféru Voayer výstavy z videa:

Video
Video se připravuje ...

Voayer: Výstava skutečných nahých mužů Eva Fornálová

Fotogalerie
44 fotografií