Oznámení o muži, který chce vyskočit z okna, přijali policisté v pátek krátce před devátou hodinou večer. Sebevrah chtěl vyskočit z desátého patra panelového domu v Imrychově ulici na Praze 4!

Policisté okamžitě vyrazili a během několika minut byli na místě. Muž v tu dobu seděl na okně a nohy mu visely z okna ven. Z okna bylo slyšet zoufalé volání o pomoc. Policisté museli ihned jednat. „Co nejrychleji proto vyběhli ke vchodovým dveřím do bytu a provedli násilný vstup, jelikož šlo opravdu o vteřiny,“ uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina. Když vykopli dveře, běželi až k muži, který seděl na parapetu okna, jeho žena ho ze všech sil držela. Akce byla rychlá, policisté muže stáhli z okna a zachránili mu život. 

Na místo dorazila i městská policie, která pomohla muže předat záchranářům. Devětapadesátiletý muž byl odvezen do psychiatrické léčebny v Bohnicích. Co zoufalého muže dovedlo k takovému činu se budou snažit zjistit odborníci. „Díky perfektní práci policistů a strážníků se naštěstí podařilo tomuto neštěstí zabránit,“ dodal Hrdina. 

Video
Video se připravuje ...

Muž chtěl skočit z desátého patra. Život mu zachránili policisté Policie Čr

Fotogalerie
7 fotografií